АКТУАЛНО


Атентатът срещу Дугина е дело на руски партизани, воюващи срещу Путин

0 6047 22.08.2022
Атентатът срещу Дугина е дело на руски партизани, воюващи срещу Путин
Иля Пономарьов

Бившият депутат от Държавната дума на Русия Иля Пономарьов заяви, че партизанската организация Национална републиканска армия (НРА) на Русия e отговорна за взривяването на колата на Дария Дугина, дъщерята на идеолога на ”руския свят” Александър Дугин. Това каза той в ефира на YouTube канала ”Февруарско утро”.


„Тази акция, както и много други преки партизански акции, проведени на територията на Русия през последните месеци, беше извършена от тази организация. Ние установихме контакт с нейните бойци, използвайки нашия ресурс. Роспартизан отразява нарастващата вълна на съпротива в Руската федерация, - каза още Пономарьов.

 

За нас руският президент Владимир Путин е узурпатор на властта и военнопрестъпник, който отприщи "братоубийствена война между славянските народи" и изпрати руските нашественици на безсмислена смърт.

 

„Бедност и ковчези за едни, дворци за други са същността на неговата политика. Путин ще бъде свален и унищожен от нас. Ние обявяваме служители на правителството на Руската федерация и регионалните администрации за съучастници на узурпатора и ще бъдат унищожени от нас“, - цитира Пономарев бойците-партизани. Партизаните са набелязали бизнесмени, свързани с корупция и длъжностни лица, както и служители от силите за сигурност и сред военните, които защитават настоящия режим. Те ще получат това, което са заслужили.

 

Бившият депутат от Държавната дума Иля Пономарьов, който избяга в САЩ през 2014 г. и се установи в Украйна през 2016 г., е категоричен, че войната срещу Украйна е започнала заради прищявка на Путин. През февруари 2014 г. хеликоптер с руския президент е направил твърдо кацане. Това станало до Сочи. Путин е приел тежкото кацане на хеликоптера като опит за убийство от страна на чужди разузнавателни служби. След това провел среща с висшето ръководство на Русия, на която беше обявил съдбата на Украйна и Крим.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама