НАРОДЕН ГЛАС


Инджова сряза Софиянски: Вашата усмивка я знаем, зажаднели сме за нея

12 9589 25.10.2015
Инджова сряза Софиянски: Вашата усмивка я знаем, зажаднели сме за нея
Ренета Инджова

Бившият премиер Ренета Инджова сряза колегата си Стефан Софиянски точно за три секунди по БТВ. Преди да каже мнението си за изборите, Софиянски пусна характерната си усмивка.


Точно в този момент Инджова  възкликна: Вашата усмивка я знаем, зажаднели сме за нея. Утре стават 20 години от модела „Софиянски“.  Я разкажете за него, подкани го тя.

Смутен и  леко посърнал, той  се втурна да хвали Ренета Инджова  и себе си, че докато  били служебни премиери направили добри избори без толкова много скандали. Тази тема с подкупите и купените гласове е по-модерна. Нека да погледнем с хумор на купуването на гласове, призова Софиянски.

Според Ренета Инджова цялата кампания е преминала под знака на купуване  и продаване. Имаше призиви от изборджии  които казват, вземете парите пък гласувайте за когото си искате. Борисов, Плевнелиев  и Софиянски  направиха нарушения, отбеляза възмутена тя.

 

След това добави: Да не очакваме голяма промяна, защото се занеше, че ще се затвърди победата на ГЕРБ.  Тя е в резултат на устойчивост, която и правителството сочи. Тя ще е докато свършат фондовете. След това не мога да предвидя какво ще стане. Хората са заключени между необходимостта да се преустрои  икономиката и върх изключителната задлъжнялост на общините.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама