НОВИНИ


Лукарски: С ГЕРБ на балотажите сме "ти на мене, аз на тебе"

0 4569 27.10.2015
Лукарски: С ГЕРБ на балотажите сме "ти на мене, аз на тебе"
Божидар Лукарски

С ГЕРБ водим честен и джентълменски разговор. Разбрахме се, където има кандидат на ГЕРБ на балотаж да ги подкрепим и обратното, те да подкрепят нашите кандидати на балотаж. Убеден съм, че където се срещат наши кандидати на балотаж, играта ще е феърплей. За това се разбрахме днес. Това каза в предаването "Лице в лице" по bTV министърът на икономиката Божидар Лукарски.


Той коментира днешната среща с премиера Бойко Борисов, на която са били обсъдени резултатите от местните избори. ГЕРБ и РБ показаха на тези избори, че сме водещи политически сили. Не разбирам за каква нова формула на управлението говорят от ДПС. Със сигурност няма да имаме по-малко кметове, отколкото министри, категоричен беше министърът.

Трябва да изчакаме и втория тур на изборите, за да си направим генерални изводи, но сме много доволни от местните избори. Завръщаме се в общинските съвети на много градове. След днешната среща с ГЕРБ достигнахме до извода, че кабинетът е стабилен. Вътре в РБ също сме стабилни. Абсолютно съм за отнемането на имунитета на Волен Сидеров. Не трябва да се занимаваме с този човек, защото той си прави пиар. Причината е слабия резултат на "Атака" на тези избори. Подкрепям и частичното сваляне на депутатските имунитети, завърши Лукарски.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама