НОВИНИ


Дечо накарал жените да легнат по очи преди да ги убие

0 4974 27.10.2015
Дечо накарал жените да легнат по очи преди да ги убие

Ревнивецът Дечо накарал двете жени да легнат по очи преди да ги убие. Оказва се, че патологичния ревнивец Драгия Р. от бургаския квартал "Долно Езерово“ е екзекутирал жертвите по нечовешки начин.


Това разкри пряк свидетел на случилото се преди два часа в двора на къщата на 46-годишната Иванка Т. и 67-годишната ѝ майка Тонка Т., цитиран от Флагман.Бг. Той е съсед на двете жени и е видял как разбеснелият се и пиян Драгия приближава двора на жертвите си.„Иванка и Тонка през целия ден днес разкопаваха лехи, за да садят чесън. И двете бяха нормални жени.  Напоследък Иванка бе все угрижена и бе свалила повече от 10 кг.  Дечо редовно буйстваше и я заплашваше, защото тя не го пускаше вътре“, разказал съседът, който настоял да остане анонимен, защото се притеснява да не пуснат от убиеца на свобода.

 

Озверял като животно, Драгия нахлул в двора и креснал „Легнете по очи!“. Любовницата и майка ѝ нямали никакъв шанс. Веднага след като ги повалил с приклада Дечо застрелял в сърцето Иванка, а със следващия куршум от ловната пушка ИЖ пръснал сърцето и на майка й.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама