ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 5 фвруари

0 3952 04.02.2009
Предстоящо на 5 фвруари

Заседават НС; МС; представят политическите нагласи в началото на годината; показват нова методология на изследване на относителността; продължава посещението на българската делегация, водена от президента Георги Първанов, в Москва.


 

В 9.00 часа ще започне редовното заседание на Народното събрание.

В 10.00 часа ще заседава Министерският съвет.

В 15.00 часа в зала 248 на Народното събрание на пл. "Княз Александър I" 1 на заседание на Комисията по бюджет и финанси ще бъде изслушан министър Пламен Орешарски.

В 11.00 часа в сградата на Национална агенция „Пътна инфраструктура” на бул. „Македония” № 3 ще се проведе редовният брифинг на агенцията.

В 11.00 часа в Народното събрание ще бъде представена експозицията на великотърновската художествена галерия „Борис Денев”.

В 12.00 часа в аулата на МБАЛ „Токуда Болница София” ще се проведе пресконференция за профилактиката и контрола на хипертонията.

В 17.30 часа в галерия „Средец” на Министерството на културата ще бъде открита изложба „Иранско изобразително изкуство и художествени занаяти”.

В 18.30 часа в хотел „Св. София” ще бъдат връчени годишни награди за православна журналистика „Пътят на словото”.

В 12.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на която д-р Велко Иванов ще представи нова методология на изследване на относителността.

В 13.00 часа в пресклуба на БТА МБМД ще представи политическите нагласи в началото на годината.

Споразумение за безвъзмездна помощ ще подпишат председателят на Държавната агенция за информационни технологии и съобщения Пламен Вачков и Нейно превъзходителство, посланикът на Америка в България Нанси Макълдауни. Официалната церемония ще се състои от 14.00 ч., в Мраморното фоайе на Агенцията.

В 13.30 часа Областното рьководството на НДСВ-Ямбол ще даде пресконференция в централата си.

Продължава посещението на българската делегация, водена от президента Георги Първанов, в Москва. Министърът на културата Стефан Данаилов ще се срещне с министъра на културата на Руската Федерация Александър Авдеев.

Продължава посещението на заместник министър-председателя по управление на европейските фондове Меглена Плугчиева в Брюксел. 

Frognews.bg


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама