МЕСТНИ ИЗБОРИ 2015


Иван Портних: С Николай Костадинов сме успешният екип за Владиславово

0 6410 30.10.2015
Иван Портних: С Николай Костадинов сме успешният екип за Владиславово

Имаме нужда от енергичен човек като Николай Костадинов, за да продължим заедно обновяването на Владиславово, което започнахме преди две години. Това каза новоизбраният кмет на Варна Иван Портних в разговор с жители на района. В неделя Николай Костадинов, кандидат на ГЕРБ за кмет на „Владислав Варненчик“, ще се яви на балотаж.


В разговор с хората Иван Портних  припомни свършената работа по време на неговото управление на града – изградена бе нова сграда към ОДЗ 11 и нова ясла, обновен бе паркът, в квартала вече има нови детски и спортни площадки. Една от най-важните задачи бе и рехабилитацията на бул. „Трети март“, който бе изоставен от десетилетия. И в момента във Владиславово продължават мащабните улични ремонти.  

„Не сме забравили и хората от „Кайсиева градина“. Знам, че там оценяват новите автобуси, които доставихме за варненци“, каза Иван Портних. „Готов е проект за възраждане на квартала, който предвижда рехабилитация на уличната мрежа, облагородяване на междублоковите пространства, озеленяване, изграждане на нови паркоместа“, допълни той.

 

Иван Портних и Николай Костадинов споделиха, че усилията за развитие на зелената система ще продължат, както и работата по изграждане на детски и спортни площадки. Хората изразиха задоволството си от решения проблем с недостига на места в детските градини, както и от създаването на условия за игра, включително и за деца с увреждания – площадка със специални уреди вече функционира в квартала.

 „Като човек, който живее във Владиславово, знам колко много усилия положи Иван Портних, за да започне промяната тук, в нашия район.  Като част от неговия екип съм мотивиран да работим заедно, за да може промяната да стигне до всеки дом“, каза Николай Костадинов.

 

Подкрепата си за Костадинов в разговор с жители на района заяви и народният представител от ГЕРБ Павел Христов, както и новоизбрани общински съветници.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама