НОВИНИ


Стефан Данаилов: Ако зависи от мен, щях да арестувам Волен Сидеров

3 4833 01.11.2015
Стефан Данаилов: Ако зависи от мен, щях да арестувам Волен Сидеров
Стефан Данаилов

Бих се радвал, ако нашата популярност идва от това, което извършваме. За съжаление трябваше да се случи тази неприятност с Волен Сидеров, за да се разшуми около нас. Това каза актьорът и преподавател в НАТФИЗ Стефан Данаилов по БТВ.


Смутен съм от последната изява на моя колега. И аз съм с имунитет. И много ме учуди  това, което направи тук. Познавам го от много време и за мен той е ерудиран човек. И тези промени, които се случиха с него,  не знам на какво  се дължат. Не мога да разбера против кого е бил. Нека да ми каже колко наркомани, пияници и хомосексуалисти има сред тях. Изявлението на депутат от Атака, който цитира философ, че всички хора творци са или хомосексуалисти  и дегенерати, това се отнася за мен, за моето поколение. Не може такава гадост да се хвърля така. Тук се опитваме да правим хора-творци, които имат своя морал, цели , желания и опит да реализират своите мечти. Има яснота, че ако има дрогиран , той си личи на сцената. И в парламента тоже . Нелепо е това, което казва Волен Сидиров . Като ще търсиш някой, отиваш при ректора.

 

Темата с имунитета ми е много интересна. Отдавна съм забравил, че имам привилегия . И това е най-нелепото нещо. Една карта не ти дава право да деребействуваш . Най-много 10 % злоупотребяват с това. Знам, бил съм във властта и знам колко ласкава е властта към това, да те ошашави , че си велик. Пред мен не се е случвало някой да си е повярвал толкова. Там е проблема-да си повярваш, че ти можеш всичко. За съжаление това го има в човека. Това да скочиш срещу млади хора и да ги предизвикваш, не мога да разбера какво ти носи. Грешка беше, че се предаваше какво правеше Волен Сидеров. Ако зависи от мен, аз ще го арестувам.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама