НОВИНИ


ДПС натиска за избори и управление с Борисов

28 7485 05.11.2015
ДПС натиска за избори и управление с Борисов
Лютви Местан

Нагнетяване на напрежението до краен предел, предизвикване на бунтове, провокации и ексцесии. Това е спешният политически план, обсъждан от босовете на ДПС. Депутатът Делян Пеевски на тайна сбирка в х-л "Берлин" пък дал разпореждания на шефовете на медиите му да громят реформаторите по всякакъв начин.


Също да разтръбят, че Борисов тръгва на предсрочни избори, които ще му осигурят пълно мнозинство. Отстраняване на патриотите и РФ е една от целите на коварния план на движението и кръга "Пеевски-Доган". Като втора политическа сила партията на Местан щяла официално да влезе в колаборация с ГЕРБ и да управлява двете партии да управляват в коалиция. Вече се провеждали консултации в Брюксел и посолствата на страните от ЕС в София, както и американската амбасада, за да се получи одобрение от великите сили.

ДПС не можели да се примирят с участието на реформаторите във властта и били готови на всичко, за да ги унищожат като политически фактор. Можело да се стигне до сблъсъци на жандармерия и протестиращи полицаи.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама