ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 11 февруари

0 4008 10.02.2009
Предстоящо на 11 февруари

Заседава НС; провежда се пореден протест на недоволни граждани пред НС; обществено обсъждат Енергийната стратегия на Р България до 2020 г.; в СОС обсъждат проблемите и благосъстоянието на децата в София.


 

В 9.00 часа започва редовното заседание на Народното събрание.

За 11.00 часа е предвиден пореден протест на недоволни граждани пред Народното събрание.

В 9.00 часа в гранд хотел „София” министърът на икономиката и енергетиката Петър Димитров ще участва в обществено обсъждане на Енергийната стратегия на Република България до 2020 г.

В 9.00 часа в Софийски градски съд ще се гледа делото срещу Димитър Димитров, Държавен резерв и др. В 9.00 часа в Софийски градски съд ще се гледа делото срещу Славчо Кържев.В 13.30 часа ще се гледа делото срещу Валентин Димитров, бивш директор на „Топлофикация - София”.

В 10.45 часа в сградата на Министерството на извънредните ситуации на ул. „Никола Габровски” № 30 министрите Емел Етем, Михаил Миков и Евгений Желев ще подпишат споразумение за сътрудничество за осигуряване на ефективно функциониране на Националната система за спешни повиквания с единен европейски номер 112.

В 11.00 часа в София прес ще се проведе пресконференция по повод предстоящия форум за студентски стаж и кариера „Кариери 2009”. Участие ще вземе и министърът на държавната администрация Николай Василев.

В 14.00 часа на ул. “Княз Борис I” № 215 министърът на вътрешните работи Михаил Миков ще направи първа копка на новата сграда на Второ Районно управление в София.

В 10.00 часа в залата на Столичен общински съвет ще се проведе дискусионен форум за проблемите и благосъстоянието на децата в София.

В 11.00 часа в сградата на КНСБ ще се проведе разширено заседание на Браншовите съвети за тристранно сътрудничество “Добив и преработка на минерални суровини” и “Въгледобив, енергоресурси и минно строителство”.

В 12.00 часа на ул. „Леге” 10 групата съветници на БСП ще даде пресконференция на тема: Сборен бюджет на София 2009.

В 14.00 часа в централата на НДСВ ще се проведе брифинг за резултатите от първите публични обсъждания на икономическата платформа на НДСВ, както и за очакванията преди доклада на Европейската комисия.

В 10.00 часа в пресклуба на БТА Асоциацията на млекопреработвателите в България ще даде пресконференция.

В 11.30 часа в пресклуба на БТА ще се проведе публична дискусия на тема: „Нова Европа и НАТО – може ли нова Европа да излъчи новия Генерален секретар на НАТО”.

В 13.30 часа в пресклуба на БТА Фондация „Медийна демокрация” ще даде пресконференция за замърсяването в Стара Загора.

В 10.30 часа в офиса на фондация “Проф. Джон Атанасов” на бул. “Дондуков” 11, ще се проведе пресконференция за представяне на проекта „Home PC”, насочен към ученици и студенти.

В 11.00 часа премиерът Сергей Станишев ще посети Специализираната болница за активно лечение на белодробни болести в Перник.

В 13.30 часа министърът на здравеопазването Евгений Желев ще открие ремонтираните Първо и Второ Детско отделение в МБАЛ „Пазарджик”.

В 11.00 часа в Митрополията в Благоевград ще се проведе пресконференция на Неврокопският митрополит Натанаил, който ще представи проекта „Подпомагане на личностното и социално израстване на децата извън училището”, който се финансиран от Европейския социален фонд чрез Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”.

В 18.00 часа в зала 2 на комплекс „Верея” ще се проведе среща в помощ на стерилните двойки в Стара Загора.

В 11.00 часа в конферентната зала на х-л “Диана палас” ще се състои пресконференция за старта на проекта „Предоставяне на възможности за придобиване на житейски умения за самостоятелен живот в Малък групов дом”, защитен от община Ямбол по Програма ФАР.

В 11.00 часа в клуба на ВМРО на ул.”Цар Симеон” №26 ще се проведе пресконференция на партията във връзка със сигнал на ВМРО-ВАРНА до всички районни прокуратури.

В 11.00 часа в „Капитанска зала” в ресторант „България” в Бургас ще се проведе пресконференция на кмета на община Царево Петко Арнаудов.

Група български магистрати ще се срещнат в Брюксел с представители на ОЛАФ.

Емилия Масларова ще вземе участие в Осмата европейска регионална среща на Международната организация на труда.

Frognews.bg 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама