ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 12 февруари

0 3985 11.02.2009
Предстоящо на 12 февруари

Заседават НС; МС; СОС; представят изследване за наемането и подбора на кадри и нагласите на работодателите; връчват 10 академични награди на най-успешните български еко дипломати за 2008 г.


 

Редовното заседание на Народното събрание ще започне в 9.00 ч.

Редовното заседание на Министерски съвет ще се състои от 10.00 ч.

Столичният общински съвет ще заседава от 10.00 часа.

Национална конференция „Информационни и комуникационни технологии за здравеопазването”, организирана от ICT Media и Фондация „Електронно здравеопазване България” в хотел Шератон от 9.00 часа.

Годишен отчет на Инспектората към Висшия съдебен съвет за 2008 г. ще се състои от 10 ч. в зала 201 на Националния институт по правосъдие.

Софийски апелативен съд ще гледа дело за промяна мярката на полицаите по случая „Куцаров” от 10.00 часа.

От 10.00 часа в БТА проф. Николай Овчаров ще даде пресконференция.

Пресконференция във връзка с подписването на заем, който Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБРВ) отпуска на Алианц Банк България, за подкрепа на малките и средни предприятия в страната
ще се състои от 10.30 ч. в Конферентната зала на ЗАД Алианц България – Автомобилно застраховане.

Заместник-министърът на образованието Ваня Добрева и изпълнителният директор на Карлсберг България Александър Грънчаров ще връчат 10 академични награди на най-успешните български еко дипломати за 2008 г. Церемонията ще се състои от 11.00 часа в София Прес.

Пресконференция във връзка с резултатите от социологическо изследване за наемането и подбора на кадри и нагласите на работодателите ще се състои в БТА от 11:00 ч.

Ръководството на Европейския колеж по икономика и управление ще даде пресконференция от 12.00 часа в БТА на тема „МДААР и управлението на ОПАК: вместо подобряване на административния капацитет – чиновническа немарливост и злоупотреба с правилата”.

Общност на софийски граждански сдружения - Инициатива "Граждани за зелена София", с подкрепата на проект "Място за бъдеще" ще дадат пресконференция от 13.00 часа в БТА.

Делото на Иван Драшков е насрочено от 14:00, зала № 3 на ВАС.

Министърът на икономиката и енергетиката Петър Димитров ще проведе среща с Ави Лернер – президент на филмовите компании "Ню имидж" и "Милениум филмс". Срещата ще започне в 14.00 ч. в сградата на Министерство на икономиката и енергетиката.

От 14.00 часа в Агенцията по геодезия, картография и кадастър ще презентират възможностите на информационната система „Кадастър и имотен регистър”.

Българска асоциация по водите ще проведе своето отчетно събрание в сградата на УАСГ в зала 224 от 15.00 ч.

Министърът на финансите Пламен Орешарски и вицеканцлерът и федерален министър на финансите на Австрия Йозеф Прьол ще подпишат междуправителствена Спогодба за избягване на двойното данъчно облагане /СИДДО/. Церемонията ще се проведе в зала „Колегиум” в 16.40 часа.

Най-изявените участници в честванията на стогодишнината от обявяването на Независимостта на България ще бъдат наградени на церемония в Централния военен клуб от 18 часа.

Професионална гимназия по текстил и моден дизайн в партньорство с Регионална занаятчийска камара организира пресконференция във връзка с реализацията на проект „Да подадем ръка на нашите ученици” от 11:00 часа в залата на Регионална занаятчийска камара.

От 11, 30 ч. в пресцентър “Глас” ще се състои пресконференция на тема: “Защо в България биоразградимите опаковки навлизат бавно?”

Кметът на Ямбол Георги Славов ще представи публичния отчет за свършеното от началото на управлението си досега от 17.30 часа в Голямата зала на община Ямбол

Заместник-кмета на община Стара Загора Мария Динева ще открие изложба на деца от областния център по приемна грижа от 10.00 часа в центъра по приемна грижа.

От 10.30 часа в заседателната зала на Апелативна прокуратура – гр.Пловдив ще се проведе брифинг.
Frognews.bg


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама