НОВИНИ


Променя се маршрутът на трамвайни линии 1, 6 и 7 в столицата

0 5648 19.11.2015
Променя се маршрутът на трамвайни линии 1, 6 и 7 в столицата

От 04.30 часа на 21 ноември (събота) до 24.00 часа на 22 ноември (неделя) се въвежда временна организация на движението за промяна на маршрутите на трамвайни линии № 1, 6 и 7, съобщиха от пресцентъра на Столична община. Това се налага във връзка с извършване на основен ремонт на трамвайни линии на площад “Възраждане”.


Трамвайна линия № 1 (в посока надлез Надежда) ще се движи: от ж.к. Иван Вазов по маршрута си до спирка “Площад Македония”, надясно по ул. “Алабин”, наляво по бул. “Витоша”, бул. “Княгиня Мария Луиза” и от Централна гара по маршрута си до надлез Надежда двупосочно.

 

Трамвайна линия № 6 (в посока ж.к. Обеля 1) ще се движи: от ж.к. Лозенец по маршрута си до спирка “Площад Македония”, надясно по ул. “Алабин”, наляво по бул. “Витоша”, бул. “Княгиня Мария Луиза” и от Централна гара по маршрута си до ж.к. Обеля 2 двупосочно;

 

Трамвайна линия № 7 (в посока метростанция “Хан Кубрат”): от ж.к. Борово по маршрута до спирка “Площад Македония”, надясно по ул. “Алабин”, наляво по бул. “Витоша”, бул. “Княгиня Мария Луиза” и от Централна гара по маршрута си до метростанция “Хан Кубрат” двупосочно.

 

Трамвайното движение по редовните му маршрути се възстановява от 04.30 часа на 23 ноември (понеделник).


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама