ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 13 февруари

0 3959 12.02.2009
Предстоящо на 13 февруари

Заседава съветът на Тройната коалиция; НС; обсъждат актуални проблеми на храненето; организират “Ден на отворените врати за консултации на влюбените”.


 

Ще се проведе заседание на съвета на Тройната коалиция.

В 9.00 часа започва редовното заседание на Народното събрание.

Икономическия и социален съвет организира конференция с международно участие на тема “Пакетът за климатичните промени и отговорът на земеделието”. Събитието ще се състои от 10.00 ч. в залата на хотел “Света София”.

Международна конференция „Предизвикателства и възможности пред комуникациите в съвременната комплексна дигитална среда” в хотел Хилтън зала „Мусала” от 9.00ч.

Пресконференция за представяне на напредъка по разработване на „Програма за развитие на екотуризъм в България„ и на „Програма за развитие на селски туризъм в България” ще се състои от 10.00 ч. в зала „Пресцентър” в Министерство на икономиката и енергетиката.

Представяне на заключителния доклад на работната група на Министерството на културата по проект "Севтополис"
ще се състои от 11.0 ч. в БТА.

Актуални проблеми на храненето и диетите ще бъдат обсъдени по време на пресконференция в БТА от 12.00 часа от Асоциацията по изучаване на затлъстяването.

Регионален европейски консултантски център по проекта „Европейска информационна мрежа” на Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент ще бъде открит на ул. „Леге” 10, ет. 3 в 11.30 ч.

“Ден на отворените врати за консултации на влюбените” по повод празника Свети Валентин организира Софарма АД от 8 до 13 ч ще прегледите ще бъдат безплатни в Клиниката по дерматология и венерология – УМБАЛ „Александровска”.

В 16.00 часа в в Учебната кинозала на НАТФИЗ "Кр. Сарафов" ще се състои премиерата на документален филм за Красин Йорданов от Димитър Еленков.

В 18.00 часа в зала „Средец” на Министерството на културата ще се открие изложба – живопис на Антон Бончев и представяне на поетичната му книга „В асансьора към Олимп”.

Кметът на Столична община Бойко Борисов ще открие ремонтираната административна сграда на район „Слатина” от 11.00 ч.

В 14.00 часа в залата на Общински съвет – Видин ще се проведе обществено обсъждане на Отчета за касово изпълнение на бюджета и извънбюджетните сметки и фондове на Община Видин за 2008 г., както и обществено обсъждане на Бюджет 2009 г.

Дневен център за хора с увреждания ще открие кметът на Пловдив Славчо Атанасов от 11:00ч. в сградата на Социален учебно-професионален център на бул. „Цариградско шосе” № 104.

ГЕРБ организира Национална кръгла маса, на която ще бъде представена програмата за развитие в сектор отбрана. Форумът ще започне в 10.00 ч. в хотел Тракия.

Във връзка с началото на изпълнението на шест проекта, финансирани по Програма ФАР 2006 в Областната администрация ще се състои пресконференция от 10.30.

Георги Пирински и водената от него делегация ще посетят Българското средно общообразователно училище „Христо Ботев”, гр. Братислава.

Душана Здравкова ще участва интернет-разговор на живо на тема – междинния доклад на ЕК за напредъка на България в правосъдието и вътрешните работи от 12 до 13.30 ч. на чат-платформата на Портал ЕВРОПА - https://chat.europe.bg.

Народният представител от НДСВ Деница Димитрова ще посети дневен център за деца с увреждания „Каритас” от 10.30ч. След среща на Деница Димитрова с областния управител инж. Николай Пенев ще бъде дадена пресконференция от 13.30 ч. в областната управа.

Министърът на земеделието и храните Валери Цветанов ще посети „Шато Кайлъка” и „Музея на виното”. Той ще даде брифинг в 15.30 часа – брифинг с президента на „Шато Кайлъка” Пламен Петров.

ПП „Атака” организира митинг пред сградата на общината от 12.30ч. в Кърджали.

Frognews.bg


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама