НОВИНИ


Блокада на София заради Дейвид Камерън

2 4220 03.12.2015
Блокада на София заради Дейвид Камерън
Дейвид Камерън

София е блокирана, а причината е посещението на британския премиер Дейвид Камерън. В столицата са командировани полицаи от други градове. Целият униформен състав на местната полиция патрулира.


Това налага Дейвид Камерън да пристигне у нас при извънредни мерки за сигурност. В София са командировани полицаи от други градове. Целият униформен състав на столичната полиция патрулира. 

 

Полицейски постове има по булевард „Брюксел”, по „Цариградско шосе” и на жълтите павета около Министерския съвет, както и при президентството. По молба на британските служби от МВР не дават никаква информация за мерките за сигурност.

 

Дейвид Камерън идва у нас за първи път. Разговорите ще са с премиера Бойко Борисов. Двамата ще говорят за реформите в ЕС. Според британския премиер, Европа трябва да стане по-гъвкава и държавите-членки да бъдат по-самостоятелни в решенията на националните си парламент.

 

Другото му предложение е да се ограничи движението на хора във вътрешността на ЕС. Бежанците също са важна тема, за която ще си говорят двамата премиери.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама