НОВИНИ


Ал. Петров отрече стрелецът на "Черни връх" да му е гард

1 4428 09.12.2015
Ал. Петров отрече стрелецът на "Черни връх" да му е гард
Алексей Петров

Познавам охранителя, стрелял на бул. „Черни връх” от 2011 г. , когато по време на президентската кампания бях в съдружие с две фирми. Доколкото разбрах, той се е притекъл на помощ на нападнат гражданин от три криминални лица. След което в условията на неизбежна отбрана предвид насочено срещу него оръжие е използвал личното си оръжие или служебното, ако е на фирма, заяви Алексей Петров преди насроченото за днес дело Октопод", по което той е обвиняем, предаде репортер на Фрог нюз.


Обръщам се с молба към вас, не атакувайте репутацията и самочувствието на частните охранители в България, защото те са най-сериозният партньор на полицията в борбата с криминалната престъпност и тероризма. В конкретния случай този охранител е действал по всички правила, допълни Петров.

Софийска районна прокуратура привлече като обвиняем 46-годишния Ивайло Маринов - охранителят от булевард „Черни връх”, който прати двама души в болница с огнестрелни рани. Екшънът се разигра онзи ден вечерта близо до един от най-големите търговски центрове в столицата.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама