НАРОДЕН ГЛАС


БСП с предупреждение към управляващите да не работят срещу интересите на народа

3 4718 15.12.2015
БСП с предупреждение към управляващите да не работят срещу интересите на народа

Народните представители от парламентарната група на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ поставиха цветя на паметника на Цар Освободител.


„Ясни са чувствата на българския народ към освободителката Русия и този знак е символно предупреждение за всички онези български държавници, които  без да се съобразяват с националните интереси на българския народ могат да пристъпят към поемане на ангажименти, които са в пряк контраст с интересите на българската държава”, заяви зам.-председателят на групата и говорител на левицата Атанас Мерджанов пред събралите се. По думите му, България се намира в една особена ситуация и трябва да си дава сметка за знаковите посещения и евентуалните ангажименти, които биват поставяни.

 

„Това е знак за уважението и благодарността към освободителите  на България от турско робство”, заяви народният представител от ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Георги Божинов. По думите му, това е израз и на отношение към историята и актуалните събития. „Цветята са за загиналите за свободата на страната ни”, заяви той и подчерта, че това е отношение и към събитията около България.

 

По повод на посещението на турския външен министър, Божинов коментира, че в момента не може да се поемат сериозни двустранни ангажименти.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама