ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 20 февруари

0 3871 19.02.2009
Предстоящо на 20 февруари

Редовно заседава Народното събрание; премиерът Станишев се среща с новия изпълнителен директор на НАП Красимир Стефанов;на национална конференция обсъждат енергийна стратегия на България.


 

В 9.00 часа започва редовното заседание на Народното събрание.

Министър-председателят Сергей Станишев ще има работна среща с новия изпълнителен директор на Националната агенция за приходите  Красимир Стефанов от 9.30 ч. в Централното управление на НАП.

От 10. 00 ч. в сградата на Министерството на държавната администрация и административната реформа ще бъдат отворени офертите на участниците в обявената от МДААР процедура за сключване на рамково споразумение „Провеждане на обучения за държавната администрация по прилагането на Закона за електронно управление и свързаните с него новоизградени системи на електронното правителство”.

Заместник-министърът на труда и социалната политика Ясен Янев ще открие конференция на тема „Капитализиране на иновативните подходи по отношение на демографската промяна” в големия салон в сградата на БАН от 10:30 часа.

Във връзка с предстоящия държавен празник на Руската Федерация - Деня на Защитника на Отечеството служителите на Посолството на Русия в България и сътрудниците на апарата на Военния, военновъздушен и военноморски аташе на Русия ще положат венци и цветя пред паметниците на съветските воини в София.

От 11:00 ч. в заседателната зала в сградата на омбудсмана ще се проведе втората работна среща на националния омбудсман Гиньо Ганев с местните обществени посредници в страната.

Бойко Борисов ще открие утре ремонтираното неврологично отделение във „Втора МБАЛ -СОФИЯ” АД. Откриването на обновеното отделение ще се състои в 11.30 ч .

В 12.00 часа в залата за заминаващи на Терминал 2 на Летище "София" Меглена Кунева ще открие изложбата "С приятел до теб", която е част от Националната информационна кампания за рака на гърдата.

БНБ пуска в обръщение медна възпоменателна монета „110 години от рождението на Дечко Узунов”. Представянето ще се състои в 12.00 ч. в зала 108 на БНБ.

Екологично сдружения „За Земята” организира национална конференция на тема „Енергийна стратегия на Р България- анализи и препоръки”. Събитието ще се проведе в конферентната зала на TBS Consulting, бул. Мария Луиза 92, ет.5.

Финалите на второто Национално състезание „Банките в действие” ще се проведат от 17:00 часа в Амфитеатъра на хотел “Арена Ди Сердика”.

Първата антикризисна конференция в сектора на недвижимите имоти в България събира представители на бизнеса, държавната и местна власти ще се проведе в „Кемпински Хотел Зографски”.

Фондация за хуманитарни и социални изследвания – София (ФХСИ) представя първа лекция в рамките на постоянен теоретичен семинар „Предизвикателства пред представителната демокрация днес” от 18.00 ч. в зала „Пеша Николова” на Червената къща.

Министерство на труда и социалната политика организира семинар за развитието на заетостта на местно ниво с участието на министърът на труда Емилия Масларова.

Министърът на икономиката и енергетиката Петър Димитров ще даде пресконференция в заседателната зала на Областна администрация – Варна от 12.30 ч.

От 13:00ч. в зала „Пленарна” на Община Варна, ще се проведе Годишна отчетна среща на Младежкия форум за партньорство с местната власт.

Регионален музей Велико Търново продължава инициативите свързани със 130 – години от Учредителното събрание. От 14 часа в музей „Възраждане и Учредително събрание” над 100 ученици от училищата в град Попово ще се запознаят с дейността на Учредителното събрание.

Регионална кръгла маса по проблемите на съжителството, толерантността, взаимната търпимост и проникване на християнската и мюсюлманската цивилизации на Балканите по Комуникационната стратегия на България за членство в ЕС за 2008 г. Кръглата маса ще се проведе на 20 февруари 2009 г.от 10,30 часа в хотел Родопи – гр. Хасково

От 10 часа в Пленарна зала на Община Русе ще се проведе Първият регионален семинар по проект “Административното правосъдие и развитието на гражданското общество” на Асоциацията на българските административни съдии.

 

В община Велики Преслав, зала 406 от 11.00 часа ще се проведе конференция техническа помощ за подготовка на инвестиционен проект за подобряване и развитие на инфраструктурата за питейни и отпадъчни води в гр. Велики Преслав.

От 9,00 часа в СОУ “Цар Симеон Велики” ще се проведе общинският етап на Четвъртата национална конференция на Министерство на образованието и науката “Училището - желана територия на ученика”.

Официалното откриване на централното топлоснабдяване с енергия от биомаса на гр. Ихтиман
ще се състои от 13 часа пред топлоцентралата в гр. Ихтиман. 

Frognews.bg


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама