НОВИНИ


Каракачанов: ДПС трябва да са далеч от властта, затова НЕ на избори

10 4787 16.12.2015
Каракачанов: ДПС трябва да са далеч от властта, затова НЕ на избори
Красимир Каракачанов

В ПГ на ПФ има различни мнения по въпроса за кандидатурата на г-жа Захариева, утре предстои решението ни, но искахме да знаем какво е нейното отношение към българските общности в чужбина, заяви по БТВ лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов. Отговорът й удовлетворил Каракачанов. Грешките, допускани от кабинета Орешарски, трябва да се отстранят, да се облекчи процедурата за получаване на гражданство, казала Захариева.


Очаква се утре да има обсъждане в групата, ако кандидатурата й бъде одобрена от колегите, добре, каза той и предположи, че повечето от колегите му щели да я подкрепят.

ДПС трябва да бъдат държани далеч от властта, затова не бива да допускаме предсрочните избори, които ДПС иска. Необходимо е обаче да се преразгледа програмата за управление, смята и Каракачанов. Днес имало среща с Борисов във формата 4-те ПГ, подкрепящи кабинета. Присъствали и Лукарски, и Кунева, и Зеленогорски, и Москов от РБ.

България трябва много по-бързо да реагира на предизвикателствата и възможностите пред нея, светът е друг, смята още Каракачанов. Т.нар. Турски поток умря, какво правим с Южен, попита той. Какво правим с руските туристи, които вече няма да отидат в Турция, има нюанси, които трябва бързо да се съобразяват, продължи той. Единствената партия, която 100% е готова да се яви на избори, е ГЕРБ, ако трябва да сме откровени. Нека да видим какво точно ще се преформатира, но всичко първо трябва да се изговори, към разговорите бихме се присъединили, смята той.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама