КРИМИНАЛНО


Трима на съд заради жестоко убийство в плевенско

1 4825 22.12.2015
Трима на съд заради жестоко убийство в плевенско

Окръжната прокуратура в Плевен внесе в съда обвинителен акт срещу трима мъже, за които се смята, че са извършили убийство по особено мъчителен начин и с особена жестокост, съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение.


Деянието е извършено през юни. Тримата подсъдими и всички близки от рода им били в изключително лоши отношения с друго семейство, с което имали роднинска връзка. Между двете фамилии често възниквали скандали, в центъра на които бил убитият.

 

През последната година семействата се карали предимно заради къща в с.Петърница, обл.Плевен, която мъжът си купил. Тя била в близост до дома на подсъдимите.

 

На 1 юни извършителите и техни роднини решили да се саморазправят окончателно със съседите си. Въоръжени с тояги, вили, колове и др., нападнали къщата на враждуващата фамилия, започнали да чупят с камъни стъклата на прозорците, разбили входната врата и нахлули вътре нападайки членовете на семейството.

 

При саморазправата най-тежко пострадал 28-годишният мъж, който в резултат на нанесените му рани и въпреки извършените операции починал в болницата на 16 юни.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама