ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 26 февруари

0 3970 25.02.2009
Предстоящо на 26 февруари

Заседават НС; МС; СОС; гласуват вота на недоверие към кабинета "Станишев"; дискутират глобалната финансова криза и антикризисни мерки; открива се Международна туристическа борса „Ваканция, Спа Експо 2009”.


 

В 9.00 часа започва редовното заседание на Народното събрание.

В 10.00 часа започва редовното заседание на Министерски съвет.

В 10.00 часа започва редовното заседание на Столичен общински съвет.

В 13.00 часа във фоайето на МВР ще се състои церемонията за връчване на годишните награди на “Спортна асоциация - МВР” за 2008г.

В 19.00 часа във Военния клуб Министърът на образованието Даниел Вълчев ще връчи годишни награди за наука „Питагор”.

В 11.00 часа в „София прес” новоучредената Синдикална федерация на служителите от МВР ще даде пресконференция.

В 14.30 часа в Националната агенция за приходите министърът на финансите Пламен Орешарски ще представи на постоянния представител на Световната банка в България Флориан Фихтл новоназначения изпълнителен директор на Националната агенция за приходите (НАП) Красимир Стефанов.

В 9.00 часа в музикалната зала на Централния военен клуб ще започне кръгла маса на тема: „Личната неприкосновеност и новите посегателства”.

В 12.00 часа в „София прес” ще бъде дадена пресконференция на тема: „Съдебните сгради в София – ефективност и достъпност”.

В 14.00 часа в зала 7 на НДК ще бъде дадена пресконференция на тема „Глобалната финансова криза и антикризисни мерки, предложени от БАТА на правителството”.

В 16.00 часа във фоайето на Централната сграда на БАН ще се открие изложба, посветена на Иван Евстатиев Гешов.

В 10.30 часа в НДК официално ще бъде открита Международна туристическа борса „Ваканция, Спа Експо 2009”. Ще присъства председателят на Държавната агенция по туризъм Анелия Крушкова.

В 11.00 часа в Народното събрание ще се открие изложба по повод Международния ден на редките болести.

В 9.00 часа в Софийския университет „Св. Климент Охридски” ще започне международна индологическа конференция на катедра „Класически изток”.

В 12.00 часа в книжарница „Пингвините” на площад Славейков ще бъдат обявен победителя в осмото издание на Националния литературен конкурс „Развитие”.

В 15.00 часа в хотел „Princess” ще се проведе Национална конференция на тема „Стратегия и добри практики за усъвършенстване на механизмите за координация на политиките за развитие”.

В 12.30 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Националната асоциация на млекопроизводителите.

Продължава семинарът на Министерството на правосъдието и Генералният съвет на съдебната власт на Испания на тема „Пострадалите от престъпления и масмедиите”.

В 10.00 часа в заседателната зала на прокуратурата ще се проведе пресконференция във връзка с приемане на отчетния доклад на Окръжна прокуратура.

В 18.00 часа в в Стара Загора ще представят дейността на фондация „Тангра - ТанНакРа” и новите аспекти на българските историографски дарения.

В 18.00 часа в Астрономическата обсерватория „Юрий Гагарин” в Стара Загора ще бъде открита изложба от старинни астрономически уреди по случай 48 години от създаването на обсерваторията.

В 14.00 часа в зала „Варна” на общината ще бъдат изнесени резултатите от социологическо проучване за социалните потребности на населението във Варна.

В 14.00 часа в хотел „Аква” ще се проведе дебат "Социалната зелена политика в ситуация на глобална екологична и икономическа криза".

В 13.00 часа в зала 102 на общината ще се проведе пресконференция по повод стартирането на проект „Разработване на работни проекти за доизграждане на канализационна мрежа и подмяна на водопровод в гр. Долна Оряховица”. В 17.00 часа в зала 1 на общината ще се проведе традиционния концерт на съставите при ч-ще „Братя Грънчарови”. В 17.30 часа в Градската художествена галерия ще се открие Национална филателна изложба „Завет към поколенията”.

В 14.00 часа във Възрожденско училище в Кюстендил ще бъде представен филмът „Умирай лесно” 2 за войната по пътищата.

В 9.30 часа в Конферентния център на областната администрация във Видин ще започне среща по проект „Река Тимок”.

Президентът Георги Първанов и министърът на външните работи Ивайло Калфин са на посещение в Италия по покана на президента Джорджо Наполитано. Двамата президенти ще присъстват на концерт на Райна Кабаиванска в залата на музея на Капитолия.

Frognews.bg


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама