ХРАНА И ВИНО


Ребърцата с кисело зеле са хит на Ивановден

0 7438 07.01.2016
Ребърцата с кисело зеле са хит на Ивановден

Ивановден е сред най-празнуваните именни ден в България. А един празник не може и без вкусни гозби.


По традиция днес трябва да си приготвим една от най-вкусните зимни гозби – свински ребърца с кисело зеле, варено жито, което присъства на почти всеки български празник, традиционният за това време на годината ошав от сушени плодове, вкусна баница със сирене, традиционна кървавица и луканка.

 

Ребра с кисело зеле  може би е най-вкусната зинма гозба. А към основните продукти се прибавя и малко свинска мас, в която се задушава ориза. Начинът на приготвяне е лесен, а ястието става готово за 70 минути.


Ашуре  можете да сварите и да го овкусите само с пудра захар. Но ние ви предлагаме да опитате комбинация със сушени плодове и канела. Вкусът е богат и много апетитен. Отнема 45 минути.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама