ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


Вики: През май ще родя Маргарита

3 5647 10.01.2016
Вики: През май ще родя Маргарита
Вики очаква първата си рожба

Минах по много трънлив път. В личния си живот имах много драми. Слагаме си много маски, дори човек като мен, който е първичен. Трябва да играя роли, които не са моите. Работиш в телевизия, всички телевизионери играят най-големите роли. Едно е в живота, друго е пред камерите. Това разказа бременната поп изпълнителка Вики по НТВ.


 Детето ще се появи на 3 май, когато и аз съм се родила преди 37 години. Искам тя да си има нейна дата. В Банско си купих тест за бременност и видях, че има две линии, едната от които беше супер бледа. На сутринта пак си го направих и тогава се видяха две огромни червени линии. Това е непланирано. Два месеци ми трябваха да осъзная, че нося в себе си нов живот. Петър не е добро момче. Аз си падам по лоши момчета. Интересен е, по-голям с 8 години, обожава жените, много интелигентен.

 

Наша позната ни запозна. Беше сериозен в намеренията си. Не е било любов от пръв поглед. Опознах го малко, по малко. Видях в него страхотен мъж. Той си ме харесваше  от самото  начало. Непрекъснато ми подарява цветя. Направи ми предложение за брак. Бяхме в ресторант и както си вярвяхмве  по улиците,  ме пита. Бях в шок. Казах, че трябва да ме изчака. Сега аз  чакам пак да ми предложи. Ще му кажа „да“. Вече съм си намерила човека до мен.

 

Имала съм два тежки момента, свързани със загуба на брат ми и баща ми. С майка ми си останахме две момичета в едно семейство. На 18 години загубих брат ми. Всичко се случи неочаквано. Заминах за Москва и получих предложение от група „Спринт“ да стана тяхна вокалистка . Мислех, че музиката ще ме спаси. Тя е лекарство за моята душа. Баща ми е един разкошен човек, който загубихме заради отвратителна болест. Ходихме къде ли не, за да го спасим. Много ми липсват и двамата. Кучето ни почина веднага след татко. Решихме, че си го е взел горе. Срещнах се със смъртта доста рано. Сега това дете е някакъв дар и е нещо, което ще запълни много празинини  за мен и майка ми. За това съм много щастлива.

 

Хората винаги са добронамерени, но ти трябва да им дадеш много енергия. В България хората много директно влизат в твоето пространство. На жълтата преса не й обръщам внимание. Безумна история беше тази, която написаха за връзката ми с Коко  Динев. Той сам си беше измислил тази история. С цялото уважение  към него, той е един нормален човек, но сме от различни светове. Вълнувам се от книги и филми. Не знам , дали това го вълнува и него. Директна съм и това за хората около мен  е недостатък. Това ме прави нетактична. Може би щях да съм пчеличката  Мая, ако бях анимационен герой.  Моля се момиченцето ми да е здраво и живо  да слуша „Мастило“. Кръстила съм я. Ще се казва като майка ми Маргарита.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама