НОВИНИ


Пребитият в Бургас: Нямам обяснение защо се случи

0 4804 11.01.2016
Пребитият в Бургас: Нямам обяснение защо се случи

Това беше съвсем неочаквано за мен като действие. Нямам обяснение защо се случи това. Не съм им посегнал, каза по НТВ възрастният мъж, пребит от 16-годишен в градския транспорт в Бургас.


64-годишният Чанко Стайков както всеки ден пътувал в автобуса за летището, където работи като авиоинженер. На седалката до него седели момче и момиче, като девойката си била качила краката с калните си ботуши на отсрещната седалка. При слизането Стайков направил забележка, че това не е възпитано. 

 

Реакцията на момчето била неочаквана за Чанко, който получил серия от юмруци. Никой от пътуващите в автобуса не се притекъл на помощ на мъжа, който слязъл на летището. Не са реагирали и шофьорът, и кондукторът в рейса. Автобусът продължил към квартал „Сарафово”, където вероятно нападателяте слязъл. 

 

Снощи младежът е бил задържан от полицията. По неофициална информация той се казва Митко и учи в Електротехникума в Бургас. Той е направил пълни самопризнания и е уточнил, че е реагирал по този начин, защото възрастният мъж е направил забележката пред приятелката му. 

 

 

24 часа след инцидента Чанко не може да си отговори на въпроса как една забележка може да предизвика такава жестокост

 

 

В Бургас към момента видеонаблюдение в автобусите на градския транспорт няма.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама