НОВИНИ


Буруджиева: Спускаме се надолу по спиралата на бедността

5 4883 15.01.2016
Буруджиева: Спускаме се надолу по спиралата на бедността
Татяна Буруджиева

Същественият знак дойде от финансовият министър, който каза, че ще се наложи да вземат пак от онези 15 млрд . лв. Това е една спирала на бедност, по която вървим само надолу. Това каза Татяна Буруджиева по ВТВ.


 Тези пари няма да влязат в икономиката. Има сериозни  притеснения  за парите от ЕС . Всичко това е много притеснително. Много сме близо до лош сценарий на съседна нам държава. 15-те милиарда лева можеха да влязат в икономиката. Това значи, че икономиката не работи.  Бюджетът за 2016 година показа, че няма да има реформи. Не е нормално Борисов да ходи така във ВСС . Темата за руската мина я вкара Лютви  Местан . Приемам го като част от възможността да се манипулира общественото мнение. Местан  каза, че той е посочен лидер. На него ще му се наложи да доказва дали може да е лидер. Всичко тепърва ще се види и ще го оценяваме. ДПС  не се е променила, освен, че пожела да се хвали с властта. Сега Местан  тръгна да обяснява , че е искал да махне олигархичния момент на партията. Не разбирам от шпиони, но битката е в овладяване на структурите.

 

Проф . Антоний Гълъбов се включи в разговора за случващото се у нас: Със смесени чувства съм за начина, в който членовете на ВСС  общуват по между си. Все повече има споделена видимост за това, че нещата не могат да функционират по този начин. В този запис се вижда каква е реакцията срещу Лозан Панов във ВСС . Хората нямат доверие на съда и прокуратурата. То е 8-15%. Във Враца протестират само млади хора. Възрастните хора ги няма навън. ДПС  все по-видимо ще се отмества от незаобиколимото  си място. Очевидно  се сменят поколения. ДПС  няма да е това, което беше. 

 

Д-р Нено Димов допълни:  Местан  изведе ДПС  през задния вход. Процесът в ДПС  ще трае дълго време преди да станат желан партньор за управление. БСП  започна с тях да говори за вот на недоверие. БСП  трябва да преглътнат това, което се случи с Орешарски . ДПС  ще направи опит да изчистят физиономията си.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама