ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 6 март

0 3954 05.03.2009
Предстоящо на 6 март

Заседава НС; президентът Първанов приема Трайко Веляновски, председател на Събранието на РМ; премиерът Станишев и гросмайстор В. Топалов участват в шахматен сеанс.


 

Народното събрание ще започне работа в 9.00 часа.

Президентът Георги Първанов ще се срещне с Трайко Веляновски, председател на Събранието на Република Македония от 11.00 часа .

Кръгла маса за системата за спешни повиквания 112 организира евродепутатът Душана Здравкова с подкрепата на Европейската асоциация за единен спешен телефон 112. Форумът ще започне в 9.00 часа в Гранд хотел „София”.

Министърът на образованието и науката Даниел Вълчев и проф. Иван Илчев - ректор на СУ „Св. Климент Охридски” ще открият учебна библиотека - филиал на Университетската библиотека на СУ„Св. Климент Охридски” от 11.00 часа, Студентски град, бл. 42Б.

Министър-председателят Сергей Станишев и гросмайсторът Веселин Топалов ще вземат участие в шахматен сеанс на едновременна игра под надслов „България срещу Великите сили” от 13.30 часа в Централен военен клуб.

Среща под надслов "Жените в действие" се организира съвместно от Фондация „Център за изследвания и политики за жените” и Представителството на Европейската комисия в България. Срещата ще се състои от 9:00 часа в хотел „Шератън”

Министърът на земеделието и храните Валери Цветанов и министърът на земеделието на Кралство Швеция Ескил Ерландсо ще дадат съвместна пресконференция от 12.45 в зала Голям колегиум на МЗХ.

Председателят на Народното събрание Георги Пирински ще открие пресконференция на тема „Правата на човека. Българският опит 10 години след арестуването на българските медицински сестри и палестинския лекар в Либия” от 10.30 часа в Галерията за чуждестранно изкуство.

Първото за тази година заседание на Националния съвет за сътрудничество по етническите и демографските въпроси към Министерския съвет ще се състои от 14.00 часа в сградата на Министерски съвет.

Медиен семинар на тема „Финансовата и икономическа криза”ще бъде открит от в 10.00 часа в зала 4 на НДК.

Кметът на София Бойко Борисов ще открие в 13.00 ч. ремонтираната отсечка на бул. „Ал. Стамболийски”. Събитието ще се състои на ъгъла на ул „Опълченска” и бул. „Ал. Стамболийски”.

По повод Международния ден на логопедите Софийският университет организира кръгла маса на тема „Мястото на логопедичната помощ в системата на народната просвета” от 13.30 часа в зала 1.

Пресконференция на беларуския представител на "Евровизия 2009" Пьотр Елфимов ще се състои от 11.00 часа в БТА.

В 18.00 часа в централата на ДСБ на бул. „Витоша” 18 ще се проведе сбирка на дискусионен клуб "След четвъртък" на тема "България на новата геополитическа карта на Европа".

Министърът на транспорта Петър Мутафчиев, депутатите от ПГ на Коалиция за България Румен Петков, Петър Кънев, Васил Антонов, Радослав Иванов, Радослав Гайдарски ще се срещне с представители на бизнеса от 14.30 часа в зала „Плевен” в сградата на Областната администрация. От 15.00 часа в заседателната зала в сградата на Областната управа зам.-министърът на земеделието и храните Светла Бъчварова ще се срещне с арендатори. В 16.30 часа министърът на транспорта Петър Мутафчиев ще се срещне с представителите на транспорта. Срещата ще се състои на гара Плевен. От 18.00 ч. ще се проведе среща с обществеността в читалище „Съгласие”.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и председателят на партията Цветан Цветанов ще се срещнат с младежи в град Перник.
Срещата ще се състои в конферентната зала на Двореца на културата в Перник от 18:00 часа.

От 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се състои пресконференция на Заубермахер България по повод незаконното прекратяване на договора за сметосъбиране в Горна Оряховица.

Празничен концерт, посветен на Международния ден на жената – 8 март
ще се състои от 17.30 часа в Зала 1 на община Горна Оряховица.

Общественото обсъждане от 11:00ч. в голямата зала на община Петрич
за създаване на защитена зона „Рупите”по НАТУРА 2000.

Отдел „Култура и духовно развитие” на община Кюстендил организира представяне на книгата на Румен Манов „Модерният Кюстендил или модерният Кюстендил ” или „Вечната история за старото, новото и бъдещето” от 18.00 часа, в сградата на Възрожденското училище. 

Frognews.bg


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама