НОВИНИ


Фрог научи: Москов наел пиар агенция да му лъска имиджа по предложение на турския посланик

11 4986 27.01.2016
Фрог научи: Москов наел пиар агенция да му лъска имиджа по предложение на турския посланик
Петър Москов прави всичко възможно да се хареса на хората

Здравният министър Петър Москов си наел пиар агенция, която да му лъска имиджа и да го изкара чист от батака с турските ваксини. Любопитното е, че това станало по предложение на турския посланик Сюлейман Гьокче, научи Фрог нюз от източници в ДАНС.


Веднага щом скандалът за ваксините се разрасна, Гьокче  се свързал с Москов за да го посъветва, че има нужда от кризисен пиар. Здравният  министър се вслушал в съвета на чуждия посланик и веднага предприел действия. По информация на медията ни вече е договорена агенция, която в името си съдържа цифрата „три“. Задачата е да се очернят всички, които предизвикаха скандала и извадиха на бял свят аферата с ваксините. Москов в две поредни телевизионни предавания  нарече „виновните“ за главоболията му „мръсници“, „долна сган“ и „хиени“.

 

Любопитното е, че турският посланик подава ръка на втори наш политик. Преди месец той се превърна дома си  в убежище за отстранения лидер на ДПС  Лютви  Местан. Наши медии писаха, че синът на Местан  стои зад сделката с ваксините „Пентаксим “ и „Еувакс “, позовавайки се на източници от службите за сигурност.

 

Вижте писмото  на ИАЛ до прокуратурата, което Фрог публикува във връзка с ваксините "Пентаксим" и "Еувакс".


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама