МИСТЕРИИ


Огнената Маймуна обича промените, пуснете се по течението

1 6052 05.02.2016
Огнената Маймуна обича промените, пуснете се по течението

Вече официално сме под знака на огнената маймуната според китайския зодиакален календар. Хората под знака на Маймуната са весели, енергични, но и мъдри и интелигентни. Качествата, които ги описват са увереност, харизма, лоялност, находчивост и чувство за лидерство.


Слабостите на маймуните са егоизъм, арогантност, хитрост и неспокойство.


2016 година е 4713-а китайска година, но започва на 8 февруари. Маймуната е деветият знак от китайския хороскоп. Символът на 2016-а има ексцентричен характер и силна интуиция. Като цяло маймуната е капризна и непредсказуема, действията й са хаотични и се изменят според настроенията.

В годината на Огнената маймуна хората могат да очакват необосновани претенции, критики и взаимни обиди. Маймуната е много изобретателна, в състояние е да защити своите интереси, а нейното основно оръжие е хуморът.

През 2016 хората трябва да се отпуснат, да приемат своенравната "хазяйка" на годината и тя ще им донесе любов и благополучие.

За да се радвате на успех в годината на Огнената маймуна, трябва да се отпуснете и да плавате по течението без паника.

 

Съгласно източния хороскоп, Маймуната обича дома и семейството, затова 2016 г. ще е особено благоприятна за създаване на щастливо семейство, в което да цари любов и разбирателство.

2016 г. ще е година на радости, щастие и много изненади, очаква се да е изпълнена с позитивни събития.

Годината на Маймуната е подходяща и за започване на нови начинания. Дори да има препятствия, те бързо ще бъдат преодолени. Подходящо е и започване на бизнес, но трябва да избирате внимателно своя партньор.

Комбинацията между елемента огън и знака на Маймуната води до много промени във всички сфери на живота, така че накратко - очаквайте неочакваното.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама