ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 10 март

0 4115 09.03.2009
Предстоящо на 10 март

Участници в благотворителната кампания „Българската Коледа – 2008” се срещат с президента Първанов; министър Вълчев изнася открит урок по история в испанската гимназия за Деня на Холокоста; обясняват мониторинга на дейностите по чистотата в София.


 

В 11.00 часа в Гербовата зала на президентството ще се проведе среща с участници в благотворителната кампания „Българската Коледа – 2008”, която е по покана на президента Георги Първанов и съпругата му Зорка Първанова.

В 10.00 часа пред паметната плоча до Народното събрание председателят на Народното събрание Георги Пирински и народни представители ще присъстват на поклонението по повод 66-та годишнина от спасяването на българските евреи.

В 11.00 часа министърът на образованието и науката Даниел Вълчев ще изнесе открит урок по история в 11 клас на 164 гимназия с преподаване на испански език „Мигел де Сервантес”, по повод Денят на Холокоста.

В 11.00 часа ще се проведе пълномащабно учение „Реакция 2009” на тема „Дейност на Националния дворец на децата и структурите на изпълнителната власт, Столична община и Българския червен кръст при овладяване на кризисна ситуация, възникнала на територията на институцията”.

В 11.00 часа кметът на столицата Бойко Борисов ще посети изцяло обновената детска ясла номер 70 в кв. „Орландовци”.

В 9.00 часа състав на Софийски градски съд  ще гледа делото срещу Христо Лачев.

 

В 9.30 часа състав на СГС ще гледа делото за митница Горна Оряховица.


В 9.30 часа състав на СГС ще гледа делото срещу Веселин Георгиев.

 

В 10.00 часа в Културен център „Красно село” ще се проведе редовно заседание на Националния съвет на СДС, на което ще се обсъди и коалиционната политика на партията.

В 14.00 часа в централата на БСП ще се състои пресконференция след заседание на ИБ на ВС на БСП.

В 14.00 часа в Централата на НДСВ ще има брифинг на тема „Избори 2009 и позицията на НДСВ за изборното законодателство”.

В 10.00 часа в зала „Средец” на хотел „Шератон” ще се състои конференцията „Предизвикателства пред развитието на енергийния пазар в България. Газификация, електро и топлоснабдяване”.

В 11.00 часа в сградата на КНСБ на 2 ет. ще се проведе обучение на представителите нa Конфедерацията в Комисиите по заетостта към Областните управители и към Съветите за сътрудничество към Държавните бюра по труда.

В 10.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на организации за Закона за пряко участие на гражданите в управлението.

В 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция за учредяване на Национален празник „Ден на охранителната дейност”.

В 12.00 часа в пресклуба на БТА фондация „Аксес” ще даде пресконференция за мониторинга на дейностите, свързани с чистотата в София.

В 13.00 часа в пресклуба на БТА ПП „Обединени земеделци” ще обявят политическия си проект „Ново обществено начало”.

В 18.00 часа клуба на ДСБ - Студентски в кв. Мусагеница, бл. 92, вх. А ще се проведе приемна на общинския съветник от ДСБ в СОС Вили Лилков за гражданите на района.

В 18.00 часа в институт Сервантес ще се проведе кръгла маса на тема „Европейското мислене – от Барока до наши дни”.

В Музея „Земята и хората” продължава Кандидатстудентска борса 2009 г.

В 17.30 часа на Летище Пловдив министърът на отбраната Николай Цонев ще присъства на изпращането на Пета охранителна рота, която ще изпълнява мисия в Кандахар, Афганистан.

В 11.00 часа в Община Пловдив ще се проведе пресконференция по повод Световния ден на глаукомата – 12 март.

В 11.00 часа в конферентната зала на х-л „Севън хилс” ще се проведе пресконференция на Градската организация на Политическо движение Социалдемократи – гр. Пловдив на тема: “Перспективи и роля на социалдемократите от община Пловдив на предстоящите избори”.

В 11.00 часа в залата на съветника в община Сандански ще се проведе обществено обсъждане на проекта на заповед на защитена зона за опазване на дивите птици „Мелнишки пирамиди”.

Министърът на финансите Пламен Орешарски ще вземе участие в поредното заседание на Съвета на Европейския съюз по икономически и финансови въпроси (ЕКОФИН).

Вицепремиерът по еврофондовете Меглена Плугчиева заминава на двудневно работно посещение в Ирландия.


Frognews.bg


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама