ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 11 март

0 4310 10.03.2009
Предстоящо на 11 март

Заседава НС; открива се Десетата национална конференция по електронно управление „Е-администрация – постижения и перспективи”; гледа се делото срещу бившия зам.-директор на ГД „Борба с организираната престъпност” Ив. Иванов; протестират животновъдите.


 

В 9.00 часа започва редовното заседание на Народното събрание. В 11.00 часа председателят на Народното събрание Георги Пирински ще се срещне с израелския политик, историк и публицист проф. Михаел Бар-Зоар. В 14.30 часа Пирински ще проведе среща и с министъра на вътрешните работи на Република Сърбия Ивица Дачич.

В 9.00 часа в хотел „Шератон” министърът на държавната администрация и административната реформа Николай Василев ще открие Десетата национална конференция по електронно управление „Е-администрация – постижения и перспективи”. На конференцията ще присъства и македонският министър на информационно общество Иво Ивановски.

Премиерът Сергей Станишев ще се срещне в Министерски съвет с представители на браншовите организации в отрасъл животновъдство.

В 9.00 часа в Софийския военно-апелативен съд ще се гледа делото срещу бивш заместник-директор на Главна дирекция „Борба с организираната престъпност” Иван Иванов. В 9.30 часа в Софийски градски съд ще се гледа делото ЦКБ.

В 10.00 часа в пресклуба на БТА НЗОК ще даде пресконференция по повод 10 години от създаването на касата.

В 11.00 часа в Постоянното представителство на Европейската комисия в България ще се проведе пресконференция по повод Часа на Земята 2009, на която ще участва и министърът по европейските въпроси Гергана Паси.

В 11.30 часа в сградата на МВР министър Михаил Миков и министъра на вътрешните работи на Сърбия Ивица Дачич ще дадат пресконференция след среща между двамата.

В 12.00 часа пред сградата на Министерството на земеделието и храните ще се проведе протест на животновъди.

В 12.30 часа кметът на столицата Бойко Борисов ще присъства на пускането в движение на пет модернизирани трамвайни мотриси в поделение Трамкар на Столичен електротранспорт.

В 13.00 часа лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов и председателят на партията Цветан Цветанов ще дадат пресконференция в централата на ГЕРБ, след среща с представители на Съюза на репресираните от комунистическия терор.

В 9.30 часа в резиденция „Бояна” ще се проведе работна среща на представители на Поместните православни църкви.

В 13.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция за обявяване началото на национална кампания за избор на български младежки делегати за 64-тата сесия на Общото събрание на ООН, която ще се проведе през есента на 2009 г.

В 14.00 часа в зала „Александър” на хотел „Радисън” ще се проведе експертна дискусия на тема: „За и против регионалните преброителни центрове”.

В 12.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на тема: „Културното наследство на България след Закона за културното наследство”.

В 18.30 часа в клуба на ДСБ - Подуяне в кв. „Сухата река” ще се проведе приемна на общинския съветник от ДСБ в СОС Вили Лилков за гражданите на района.

В 18.00 часа в хотел „Хилтън” ще се проведе пресконференция в рамките на симпозиума на Фармацевтична компания Софарма АД и Национално сдружение на общопрактикуващите лекари в България.

Работна среща между Програма „Превенция и контрол на ХИВ/СПИН” и Общините партньори и представяне на програмата за периода 2009-20014 се провежда в София.

Кандидатстудентска борса 2009 се провежда в музея „Земята и хората”.

В 14.30 часа министърът на транспорта Петър Мутафчиев ще посети железопътната гара в град Хасково.

В 16.00 часа в залата на Областната администрация в Перник министърът на земеделието Валери Цветанов ще се срещне с представители на местната власт и бизнеса.

В 10.30 часа в 7 зала на Пловдивския окръжен съд ще се разгледа делото срещу Петър Главчев, образувано по искане на Комисията за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност, София.

В 13.15 часа в зала 316 на Факултета по обществени науки при Университет „Проф. д-р Асен Златаров” – Бургас ще се проведе лекция, посветена на Европейския съюз и в частност – Европейския парламент.

В 10.00 часа в зала „Компас” на интерхотел „България” в Бургас ще се проведе кръгла маса на тема Интегрираната европейска морска политика. Националната интегрирана морска политика и нейното значение за устойчивото развитие на Югоизточен регион на България.

В 10.00 часа в ОП „Доходно здание” в Русе ще се проведе публична дискусия на тема „Невидимите деца”, организирана от УНИЦЕФ България. В 12.00 часа кв. Дружба 3, гр. Русе официално стартират ремонтните дейности на втората Малка къща за децата от Могилино в гр. Русе.

В 10.00 часа в зала 1 на Община Стара Загора ще се проведе Ден на кмета – за кметовете и кметски наместници на 50-те селища на общината. В 11.00 часа кметът на града проф.Светлин Танчев ще присъства на пристигането от Испания на 18 птици от застрашения вид Белоглав лешояд в Спасителния център за диви животни.

В 13.00 часа в зала 6 на УМБАЛ – Плевен ще се проведе пресконференция по случай Световния Бъбречен Ден – 12 март. В Нефрологичния кабинет на ДКБ при УМБАЛ - Плевен ще се извършват безплатни прегледи и консултации на пациенти.

В 14.00 часа в сградата на областната управа в Ловеч ще се състои пресконференция с участието на министъра на регионалното развитие и благоустройство Асен Гагаузов, зам.-министъра на външните работи Любомир Кючуков, секретарятна ИБ на ВС на БСП Евгений Узунов и депутатите от ПГ на Коалиция за България Стоян Витанов и Янаки Стоилов. В 14.45 часа ще се проведе среща с областното ръководство на Национална Агенция „Пътна инфраструктура” и представители на строителния бранш. В 16.00 часа – среща с обществеността в дом „Преслав”. В Троян (област Ловеч), в 18.00 часа ще се проведе среща с обществеността в Общинския партиен съвет – участват министърът на регионалното развитие и благоустройство Асен Гагаузов, депутатът от ПГ на Коалиция за България Янаки Стоилов и др. В Луковит (област Ловеч), от 13.30 часа ще се състои среща с кмета на общината в сградата на Общината – участват зам.-министърът на околната среда и водите Чавдар Георгиев и депутатът от ПГ на Коалиция за България Донка Михайлова. В Луковит (област Ловеч), от 14.00 часа – среща с обществеността в Общинския партиен съвет – участват зам.-министърът на околната среда и водите Чавдар Георгиев и депутатът от ПГ на Коалиция за България Донка Михайлова.
В Тетевен (област Ловеч) - 16.00 часа – среща в Общината по проблема за регионалното депо за твърди битови отпадъци – участват зам.-министърът на околната среда и водите Чавдар Георгиев и депутатът от ПГ на Коалиция за България Донка Михайлова. В Тетевен (област Ловеч) - 16.30 часа – среща с обществеността в сградата на Общината - участват зам.-министърът на околната среда и водите Чавдар Георгиев и депутатът от ПГ на Коалиция за България Донка Михайлова.
В Ябланица (област Ловеч) - 14.30 часа – среща с кмета на общината в сградата на Общината – участват зам.-министърът на труда и социалната политика Димитър Димитров и депутатът от ПГ на Коалиция за България Йордан Петков. В Ябланица (област Ловеч) - 15.00 часа – среща с обществеността в сградата на Общината – участват зам.-министърът на труда и социалната политика Димитър Димитров и депутатът от ПГ на Коалиция за България Йордан Петков. В Угърчин (област Ловеч) - 17.00 часа – среща с обществеността в сградата на Общината – участват зам.-министърът на труда и социалната политика Димитър Димитров и депутатът от ПГ на Коалиция за България Йордан Петков. В Летници (област Ловеч) - 17.30 часа – среща с обществеността в младежкия център – участват зам.-министърът на външните работи Любомир Кючуков и депутатът от ПГ на Коалиция за България Стоян Витанов. В Априлци (област Ловеч) - 13.30 часа – среща с обществеността в Общинския съвет – участва депутатът от ПГ на Коалиция за България Васил Антонов

В 18.30 часа в Димитровград (област Хасково) в сградата на общинския съвет на БСП ще се проведе среща на министъра на транспорта Петър Мутафчиев с обществеността на града. В сградата на читалището на Ивайловград (област Хасково) от 18.30 часа ще се проведе среща с обществеността – участва депутатът от ПГ на Коалиция за България Захари Георгиев. В клуба на БСП в Любимец (област Хасково) от 18.30 часа - среща с обществеността – участва депутатът от ПГ на Коалиция за България Иван Илчев. В сградата на „Маджарово ЕАД” в Маджарово (област Хасково) в 18.30 часа – среща с обществеността в – участва депутатът от ПГ на Коалиция за България Мария Вълканова. В клуба на БСП в Симеоновград (област Хасково) в 18.30 часа – среща с обществеността – участва областният управител Райна Йовчева. В в клуба на БСП в Стамболово (област Хасково) от 18.30 часа ще се проведе среща с обществеността – участва депутатът от ПГ на Коалиця за България Станка Маринчева. В сградата на читалището на Тополовград (област Хасково) от 18.30 часа ще се състои среща с обществеността – участва зам.-министърът на околната среда и водите Атанас Костадинов. В 14.00 часа в залата на прес-клуба на БТА на ул. „Цар Освободител” 4 в Хасково ще се проведе национален форум-дебат на тема: "Социалната зелена политика в ситуация на глобална екологична и икономическа криза”, организиран от Фондация за екологично образование и обучение.


Frognews.bg


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама