ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 12 март

0 4262 11.03.2009
Предстоящо на 12 март

Заседават НС; МС; СОС; Яне Янев и Димитър Абаджиев се срещат с председателя на ДАНС Петко Сертов и неговите заместници; пристига първата група туристи, които ще летуват по нашето Черноморие; президентът Първанов отива на държавно посещение в Р Молдова.


 

Народното събрание ще започне своята работа в 9.00 ч.

Редовното заседание на Министерски съвет ще започне в 10.00 ч.

Столичен общински съвет ще заседава
от 10.00ч.

В сградата на ДАНС на ул. „Черковна” 90 от 11.00 ч. ще се състои официална среща между народните представители Яне Янев и Димитър Абаджиев с председателя на ДАНС Петко Сертов и неговите заместници.

В Министерството на вътрешните работи ще се състои брифинг от 10.30 ч. по повод посещението на официална делегация на Кралство Мароко.

Среща-дискусия на тема „Здравно осигурителен модел в България” ще се състои в в зала „Изток” в сградата на Народното събрание с начален час 11.00.

Заместник-председателят на Народното събрание проф. Любен Корнезов ще се срещне с представители на Поместните православни църкви от 10.00 часа в зала „Изток” на парламента.

Народните представители Мария Капон и Елеонора Николова ще се срещнат утре с главния прокурор Борис Велчев, за да му предадат сигнал до Софийската градска прокуратура относно действията на длъжностни лица от Държавен фонд „Земеделие”
. Срещата ще се състои в кабинета на главния прокурор от 10.00 ч.

В залата на Министерството на държавната администрация и административната реформа ще се проведе търг с явно наддаване за отдаване под наем на павилион за продажба на вестници към почивна база “Слънчев бряг. Началото на наддаването е 10.00 часа.

От 9.30 ч. Софийски градски съд ще даде ход на делото срещу Венцеслав Върбанов по чл. 219 от НК.

Работна среща на представители на Поместните православни църкви ще се проведе в резиденция „Бояна”. Предвидената пресконференция ще започне в 11,30 ч.

Пред арката на Университетска болница „Александровска” ще се състои тържествена церемония по повод откриването на Диагностично-консултативен център „Александровска” от 13.30ч.

По повод Световния ден на глаукомата МБАЛ „Токуда Болница София“ организира публична лекция на тема: „Глаукома и важността на ранното лечение“ от 16.30 ч. в Аулата на 9 етаж, МБАЛ „Токуда Болница София“.

В 10.00 часа в пресклуба на БТА Българска бъбречна асоциация, Българско нефрологично дружество и Фондация "Бъбрек" ще дадат пресконференция по повод Световния бъбречен ден.

В 11.00 часа в пресклуба на БТА Асоциацията на пациентите с бъбречни заболявания ще даде пресконференция.

В 12.00 часа в пресклуба на БТА ще се състои премиера на книгата на Румяна Угърчинска "Истината за атентата срещу Йоан Павел II".

В 13.00 часа в пресклуба на БТА, МБМД ще даде пресконференция за актуалните обществено-политически нагласи.

В 14.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе среща – разговор с Михаил Литвак - психотерапевт, автор на "Психологическо айкидо".

Изложба на съвременния македонски художник Владимир Темков ще бъде открита в Културно-информационния център на Република Македония в София, съобщиха от КИЦ.

От 17.30 ч. в клуба на ДСБ в кв. „Овча купел” ще се проведе приемна на общинския съветник от ДСБ Вили Лилков.

В Големия салон на БАН ще бъде представена книгата Чуждестранна българистика през ХХ век.

Книгата "Към глобална цивилизация на любов и толерантност" с автор Фетхуллаг Гюлен ще бъде представена
в хотел Родина от 18.00 ч.

Първата група туристи, които ще летуват по нашето Черноморие през тази година пристигат на летище Варна с полет от Москва в 13.40 часа на 12.03.2009 г.

Зимната сесия по връчване на ежегодните награди на Бизнес академия “Мениджър на годината ” и “Бизнес откритие” за 2008 г. ще се осъществи в сграда B1 на Бизнес парк Варна.

По повод Световния ден на глаукомата ще се извършват безплатни прегледи в специализирания очен кабинет на ул.”Отец Паисий” 31 А, ет.2, от 9 до 16 ч.

Фондация за екологично образование и обучение стартира национален форум-дебат на тема: "Социалната зелена политика в ситуация на глобална екологична и икономическа криза" от 14 до 17 ч. в залата на прес-клуба на БТА.

Районно събрание на ДСБ – “Сердика”ще се проведе от 18:30 ч. в клуба на ДСБ “Сердика” на бул. “Хр. Ботев” 136 .


Комисията за защита на личните данни ще бъде домакин на 45-ата среща на Международната работна група по защита на данните в телекомуникациите. Срещата ще се проведе в хотел „Феста София”, бул. „България” 83 от 9.30ч.

От 18.30 ч. в Софийска градска художествена галерия Български форум на бизнес лидерите посреща новите лидери на компаниите, членуващи във форума.

По повод 110 години от рождението на проф. Панчо Владигеров ще се проведе научна конференция от 10.00 ч. в аудитория 48 на Музикалната академия.

Пресконференция по повод предпремиерата на авторския спектакъл "Тихи, невидими хора" от Яна Борисова
ще се състои от 19ч. камерна зала и пресконференция от 21ч.

Министърът на труда и социалната политика Емилия Масларова ще се срещне от 18.00 часа в сградата на читалище „Напредък” с граждани от общините Антон, Чавдар, Челопеч, Копривщица, Мирково, Златица и Пирдоп.

Министърът на вътрешните работи Михаил Миков, както и зам.-министрите на образованието и науката Кирчо Атанасов, на здравеопазването Емил Райнов, на регионалното развитие и благоустройство Димчо Михалевски и депутати от ПГ на Коалиция за България ще се срещнат в 16.00 часа в клуба на БСП –с обществеността във Враца. Представителите на левицата ще проведат и редица срещи в Борован (област Враца) от 18.00 часа в партийния дом, Бяла Слатина ч(област Враца) от 18.00 часа - ресторант „Скът” , Козлодуй от 18.00 часа – в партийния съвет, в Криводол (област Враца) от 18.30 часа в сградата на Общината, зала „Юг” , Мездра (област Враца) – 18.30 часа – сградата на Общината , Роман (област Враца) - 18.30 часа – клуб на БСП – среща с обществеността – участва депутатът от ПГ на Коалиция за България Евгения Живкова, Хайредин (област Враца) - 18.00 часа – общински съвет на БСП – среща с обществеността – участва депутатът от ПГ на Коалиция за България Ива Станкова.

Министърът на транспорта Петър Мутафчиев ще подпише трансгранично споразумение за сътрудничество в областта на железопътния транспорт с Еврипидис Стилиянидис министър на транспорта в Гърция.

Президентът Георги Първанов ще направи държавно посещение в Република Молдова
.

Министърът на отбраната Николай Цонев заминава за Прага, където ще вземе участие в двудневната неформална среща на министрите на отбраната на държавите-членки на ЕС в рамките на чешкото председателство, съобщиха от Министерство на отбраната.

Frognews.bg


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама