ЪNDERGROUND


Зверство! Казанлъшки братя, убили сестра си, пребиха до смърт майка си

6 9325 16.02.2016
Зверство! Казанлъшки братя, убили сестра си, пребиха до смърт майка си

Жесток побой над майка си нанесли тази нощ двама братя от Казанлък. Трагедията се разиграла на ул. Вожели в Казанлък. Жената била приета в Спешното отделение със смазана глава и в безпомощно състояние, предаде front.bg.


35-годишните братя близнаци  живеели само с майката си. Апартаментът, който обитавали е бил опожаряван няколко пъти и прилича на сметище.

 

Съседите не са чули нещо необичайно, защото там всяка вечер е имало писъци и викове, и скандалите били ежедневие за семейството. Живеещите в съседство твърдят, че преди около 5 години двамата братя са убили бременната си сестра, като са й скачали по корема и умъртвили бебето, а тя умира от инфекция, вследствие на жестокостта.

 

Баща им също починал мистериозно – съседите смятат, че това също било тяхно дело, но не е доказана точната причина за смъртта му.

 

Двамата братя били с психични отклонения, но единият работел заедно с майката си в казанлъшко предприятие близо до дома им като общи работници. Другият брат, въпреки че е бил трудоспособен, никога не е работил.

 

Съседите им пропищели от тях. Голяма част от тях дори напуснали жилищата си и отишли да живеят на други места, където имат имоти.

 

Семейството било без елементарни условия за живот в апартамента си - нито ток, нито вода, нито тоалетна. Изхождат се в найлонови торбички, които изхвърляли от терасата и закичвали на дърво.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама