ФРОГ МЮЗИК


Риана отложи 8 концерта заради гласните си струни

0 5043 19.02.2016
Риана отложи 8 концерта заради гласните си струни
Риана

Риана отложи началото на световното си турне, стана ясно от интернет страницата й. За да запази гласните си струни тя вече отказа да пее при раздаването на наградите „Грами” в понеделник в Лос Анджелис.


Първият концерт от световното й турне "Анти" е пренасрочен за 12 март в Джаксънвил, Флорида. Турнето й първоначално бе планирано да започне на 26 февруари в Сан Диего, но певицата отложи осем концерта. Риана отмени своето изпълнение по време на годишните музикални награди „Грами“, защото не се е почувствала добре. Звездата трябваше да пее на сцената, но вместо това си тръгна малко след последните репетиции за шоуто.

 

Според представители на Риана, докторите я посъветвали да не пее в продължение на 48 часа, за да не предизвика проблеми на гласните си струни, цитира БГНЕС. Песента, която трябваше да прозвучи в нейно изпълнение бе Kiss Me Better. Това не е първият път, в който певицата се отказва от изпълнение на „Грами“ в последния момент. През 2009 г. тя отмени своето изпълнение на сцената заради нанесения й побой от бившия й приятел Крис Браун.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама