ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 13 март

0 4124 12.03.2009
Предстоящо на 13 март

Заседава НС; ръководството на ГЕРБ дава пресконференция за предстоящите избори за депутатите в ЕП; премиерът посещава Берковица; продължава посещението на президента в Молдова.


 

В 9.00 часа започва редовното заседание на Народното събрание.

В 10.00 часа в хотел „Арена ди Сердика” ще започне двудневна Научна конференция на тема „Насърчаването на раждаемостта – многоликата практика на държавна намеса във възпроизводството на населението: българският и европейският опит”.

В 9.30 часа Софийски градски съд ще гледа делото за убийството на адвокатката Надежда Георгиева. В 13.30 часа ще се гледа делото срещу Христо Станчев.

В 11.00 часа във II САГБАЛ “Шейново” ще открият първия в София телемедицински център по акушерство и гинекология. Ще присъства столичният кмет Бойко Борисов.

В 11.00 часа във фронт офиса на район „Средец” на ул. „Леге” 6, първи етаж, ще се състои официалното откриване на новата електронна система за управление на чакащите.

В 11.30 часа  в сградата на Българска търговско-промишлена палата ще се състои подписване на обществен договор между Асоциацията на организациите на българските работодатели и БНД.

В 12.00 часа в централата на партията ръководството на ПП ГЕРБ ще даде пресконференция, на която ще обяви решенията на Изпълнителната Комисия на ПП ГЕРБ, свързани с предстоящите избори за депутатите в ЕП.

В 13.30 часа в новата Конферентна зала на Софийския университет ще започне Открит Национален форум на тема: „2009: Проблеми на висшето образование и науката в България”.

В 11.00 часа в пресклуба на БТА Нaционалният център по опазване на общественото здраве при Министерството на здравеопазването ще даде пресконференция за превенцията на тютюнопушенето в детска възраст.

В 12.00 часа в пресклуба на БТА Националната координационна мрежа "Справедливост за животните" ще даде пресконференция за некоректното прилагане на предвидените в Закона за защита на животните /ЗЗЖ/ мерки за овладяване на популацията от бездомни животни.

В 9.30 часа в х-л Хилтън, София ще се проведе Национален форум „Българската модна индустрия по пътя към Европа”.

В 18.00 часа в централата на ДСБ на бул. "Витоша" 18 ще се проведе сбирка на дискусионен клуб "След четвъртък" на тема "За дясната коалиция".

В 19.00 часа в Аула Максима на Университета по архитектура строителство и геодезия ще връчат наградите за фасада на годината – 2008.

В НДК започва 15-то издание на „Алея на здравето”.

Премиерът Сергей Станишев ще посети Берковица. В 14.30 часа министър-председателят ще се срещне с работници от шивашкото предприятие „Бигъл” ООД и от „Наталия ММ” ООД, където се произвеждат сглобки за детски играчки.

В 12.00 часа в Професионална гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров” в Бургас, министърът на образованието и науката Даниел Вълчев ще участва в дискусия с с ученици от Бургаския детски и младежки парламент. В 14.00 часа Даниел Вълчев ще посети Университета „Проф. Асен Златаров”, където ще се срещне с академичната общност и ректорското ръководство.

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Асен Гагаузов ще вземе участие в дискусионен форум на тема: “Гарантиране на прозрачност и превенция на корупционни практики, нередности и измами при управлението на договори по програма „ФАР”.

В 11.00 часа в сградата на община Варна министър Петър Димитров ще се включи в работната среща на заместник-министър председателя Меглена Плугчиева с областните управители и кметове на общини от Североизточен район на планиране.

В Албена ще се проведе национална работна среща на регионални структури на Министерството на здравеопазването и НЗОК.

Представители на ръководството на БСП, министри и зам.-министри ще посетят област Силистра.
В 16.00 часа в сградата на кукления театър в Силистра ще се проведе среща с обществеността –– участват министърът на външните работи Ивайло Калфин, зам.-министърът на финансите Кирил Ананиев, зам.-министърът на културата Иван Токаджиев, зам.-министърът на държавната администрация Ангел Иванов и депутатите от ПГ на Коалиция за България Румен Петков, Добромир Гущеров, Руденко Йорданов.
В 18.30 часа в сградата на Общинския съвет в Тутракан – среща с министъра на външните работи Ивайло Калфин и члена на ИБ на ВС на БСП Владимир Топенчаров.
В 18.30 часа в сградата на Общинския съвет в Главиница –- среща с зам.-министъра на държавната администрация Ангел Иванов.
В 18.30 часа в клуб на БСП в Ситово - среща със зам.-министъра на финансите Кирил Ананиев и депутатът от ПГ на Коалиция за България Руденко Йорданов.
В 18.30 часа в сградата на Общината в Дулово - среща с депутата от ПГ на Коалиция за България Румен Петков.
В 18.30 часа в сградата на Общинския съвет в Кайнарджа - среща с депутата от ПГ на Коалиция за България Добромир Гущеров.
В 18.30 часа в сградата на читалището в Алфатар - среща със зам.-министъра на културата Иван Токаджиев.

Представители на ръководството на БСП, министри и зам.-министри ще посетят област Стара Загора.
В 14.00 часа в залата на Общината в Братя Даскалови ще се проведе среща с обществеността с депутата от ПГ на Коалиция за България Петър Мръцков.
В 16.00 часа в залата на хотел „Верея” в Стара Загора ще се проведе среща с министъра на здравеопазването Евгений Желев, зам.-министъра на околната среда и водите Чавдар Георгиев, депутатите от ПГ на Коалиция за България Евгений Иванов, Златко Златев, Иван Гороломов, Трифон Митев.
В 18.30 часа в културния дом на „Арсенал” в Казанлък ще се проведе среща с обществеността с министъра на здравеопазването Евгений Желев, депутата от ПГ на Коалиция за България Иван Гороломов.
В 18.30 часа в сградата на читалището в Мъглиж ще се проведе среща с граждани от общините Гурково, Николаево и Мъглиж – участват министърът на здравеопазването Евгений Желев и депутатът от ПГ на Коалиция за България Златко Златев.
В 17.30 часа в клуб на БСП в Раднево ще се проведе среща с обществеността – участва зам.-министърът на околната среда и водите Чавдар Георгиев.

Представители на ръководството на БСП, министри и зам.-министри ще посетят област във Варна.
В 16.00 часа в Варна зала „Плевен” на Общината ще се проведе среща с обществеността – участват вицепремиерът по управление на европейските фондове Меглена Плугчиева, зам.-министърът на земеделието и храните Светла Бъчварова, зам.-министърът на труда и социалната политика Димитър Димитров, председателят на ДАИТС Пламен Вачков, депутатът от ПГ на Коалиция за България Станка Маринчева.
В 18.30 часа в клуб на БСП в Аврен - среща с депутата от ПГ на Коалиция за България Станка Маринчева и др.
В 18.30 часа в компютърен клуб в Аксаково - среща с депутата от ПГ на Коалиция за България Георги Близнашки и началникът на кабинета на министъра на икономиката и енергетиката Красимир Янков.
В 18.30 часа в читалището в Бяла – среща с председателя на ДАИТС Пламен Вачков, зам.-областния управител Аврам Тодоров и др.
В 16.30 часа в заседателната зала на Общината във Ветрино – среща с депутата от ПГ на Коалиция за България Сияна Фудулова и др.
В 16.30 часа в заседателната зала на Общината във Вълчи дол - среща с депутата от ПГ на Коалиция за България Силвия Алексиева и др.
В 18.30 часа в читалището в Девня - среща с вицепремиера по управление на европейските фондове Меглена Плугчиева, депутатите от ПГ на Коалиция за България Иво Сеферов и Сияна Фудулова.
В 18.30 часа в залата на Общината в Долни Чифлик - среща с зам.-министъра на земеделието и храните Светла Бъчварова и др.
В 18.30 часа в залата на Общината в Дългопол - среща с зам.-министъра на труда и социалната политика Димитър Димитров и др.
В 18.30 часа в залата на Общината в Провадия - среща с депутата от ПГ на Коалиция за България Андрей Пантев и др.
В 18.30 часа в залата на Общината в Суворово - среща с депутата от ПГ на Коалиция за България Силвия Алексиева и др.

Представители на ръководството на БСП, министри и зам.-министри ще посетят област в Разград.

Разград – 16.30 часа – пресконференция в хотел „Централ” – участват министърът на финансите Пламен Орешарски, зам.-министърът на Околната среда и водите Атанас Костадинов, зам.-министърът на труда и социалната политика Лазар Лазаров, зам.-министърът на извънредните ситуации Ангел Чакъров, депутатите от ПГ на Коалиция за България Венелин Узунов, Донка Михайлова, Надка Балева, Румен Такоров.
Разград – 17.30 часа – хотел „Централ” – среща с обществеността – участват министърът на финансите Пламен Орешарски, депутатите от ПГ на Коалиция за България Венелин Узунов, Донка Михайлова.
Разград – 19.00 часа – сградата на Общината – среща на министъра на финансите Пламен Орешарски с ръководители на банки и фирми.
Исперих – 17.30 часа – салона на Общината- среща с обществеността – участват зам.-министърът на Околната среда и водите Атанас Костадинов и депутатът от ПГ на Коалиция за България Румен Такоров.
Кубрат – 18.00 часа – клуб на БСП - среща с обществеността – участва зам.-министърът на труда и социалната политика Лазар Лазаров.
Завет – 16.00 часа – АПК зала - среща с обществеността – участва депутатът от ПГ на Коалиция за България Донка Михайлова.
Лозница – 17.30 часа – клуб на читалището - среща с обществеността – участва депутатът от ПГ на Коалиция за България Надка Балева.
Цар Калоян – 18.00 часа – младежки дом - среща с обществеността – участва зам.-министърът на извънредните ситуации Ангел Чакъров.
С. Голям Извор /Самуил/ - 16.00 часа – читалището - среща с обществеността – участва депутатът от ПГ на Коалиция за България Румен Такоров.

Представители на ръководството на БСП, министри и зам.-министри ще посетят област в Монтана.
Монтана – 10.00 часа – партиен съвет – среща с обществеността – участват депутатите от ПГ на Коалиция за България Валентина Богданова и Емил Константинов. С. Сумер /Монтана/ - 11.30 часа – читалището - среща с обществеността – участва депутатът от ПГ на Коалиция за България Валентина Богданова Монтана – 15.00 часа – пресконференция в сградата на Общинския съвет на БСП – участват министърът на вътрешните работи Михаил Миков, зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройство Савин Ковачев, зам.-министърът на финансите Кирил Желев и др.
Монтана – 16.00 часа – младежки дом – среща с обществеността – участват министърът на вътрешните работи Михаил Миков, зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройство Савин Ковачев, зам.-министърът на финансите Кирил Желев, депутатът от ПГ на Коалиция за България Емил Константинов и др.
Георги Дамяново – 16.00 часа - среща с обществеността – участват депутатът от ПГ на Коалиция за България Димитър Гъндев
Лом – 18.30 часа – читалището - среща с обществеността – участват зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройство Савин Ковачев, депутатът от ПГ на Коалиция за България Жори Алексиев и др.
Медковец – 16.15 часа- читалището - среща с обществеността – участват депутатите от ПГ на Коалиция за България Валентина Богданова и Младен Червеняков
Берковица – 18.30 часа – читалището - среща с обществеността – участва председателят на ДАГ Стефан Юруков
Бойчиновци – 18.30 часа – читалището - среща с обществеността – участва министърът на вътрешните работи Михаил Миков
Брусарци – 18.30 часа- читалището - среща с обществеността – участват депутатите от ПГ на Коалиция за България Валентина Богданова и Младен Червеняков
Вършец - 18.30 часа – читалището - среща с обществеността – участва зам.-министърът на финансите Кирил Желев
Чипровци – 18.30 часа - читалището - среща с обществеността – участва депутатът от ПГ на Коалиция за България Димитър Гъндев

В 16.00 часа в Конферентната зала на хотел “Тракия” в Пазарджик пресконференция ще даде председателят на партия “Българска социалдемокрация – Евролевица” Александър Томов.

В 15.00 часа централноевропейско време комисарят по въпросите на потребителите на ЕС Меглена Кунева ще проведе онлайн чат с граждани на ЕС относно техните права като потребители на адрес https://ec.europa.eu/consumers/chat_13march_bg.htm Участниците ще могат да задават въпроси на 12 езика.

Продължава посещението на президента Георги Първанов в Молдова
.

Зам.-министърът на отбраната Спас Панчев ще посети Скопие където ще участва в срещите на политико-военно ниво в рамките на Процеса от срещи на министрите на отбраната на страните от Югоизточна Европа.

Frognews.bg


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама