НОВИНИ


Галеви рекетирали италианец, той не ги познава

10 4919 13.03.2009
 Галеви рекетирали италианец, той не ги познава

Столичен ежедневник пуснал фалшивата информация, на другия ден се опровергал. Антимафиоти привикали чужденеца да им сътрудничи.


Италианският гражданин Салваторе Каравела, който от няколко години живее в Дупница е бил извикан за разговор на 11 март в сградата на Дирекцията за борба с организираната престъпност на бул. „Черни връх” 45. За това информира днес специалният сайт „Галеви инфо”.

galevi_sait.jpg
Спецченге го поканило на кафе в близко заведение и започнало да го убеждава да сътрудничи, и даде показания, че  Пламен Христов и Ангел Галев са го рекетирали редовно с 1000 лв. на месец. Според антимафиота, случаят бил описан на 4 март в столичен ежедневник. Каравела обаче разбил очакванията на агента, обяснявайки му, че ден по-късно в същия вестник е публикувано опровержение. В него официално еотрекъл информацията като невярна и тенденциозна. Каревела обяснил, че никога не е бил рекетиран от братя Галеви и дори не ги познава лично. Италианецът настоял да даде покозания и пред прокурор, но му отказали.
От „Галеви инфо” коментират, че тове е поредният опит на прокуратурата и МВР за фабрикуване на фалшиви свидетели срещу двамата бизнесмени, които от няколко месеца се намират в следствения арест.Frognews.bg


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама