НОВИНИ


Борисов: Готвя се за война

97 8068 27.02.2016
Борисов: Готвя се за война
Бойко Борисов

Не искам избори – това е пагубно за държавата и няма да ги предизвикам, но се готвя за война. Това каза премиерът Бойко Борисов пред млади активисти от ГЕРБ в Сандански.


Борисов заяви, че се надява Николай Ненчев да подпише споразумението между ГЕРБ и РБ. „Много е смешно. Това е все едно Цветанов да остане в опозиция на кабинета, а аз да съм премиер. Радан е в опозиция, а Москов – министър. Ненчев – шеф на военните сили, да го реши този парадокс, защото на мен ми омръзна”, каза премиерът.

 

Премиерът беше категоричен, че няма да произлезе нищо добро от проверката на временната парламентарна комисия „освен да влоши отношенията на страната ни и с Русия, и с Турция.

 

„Реакциите от двете страни са много остри. И то в момента, в който търсим максимално добра координация за справяне с мигрантската вълна”, каза Борисов.

 

 „С близо 3 млрд. сме ощетили контрабандистите. КЗК нямаше да набере тази смелост, ако не усещаше волята на правителството. Ако правителството не беше изпратило докладите в КЗК, какво зачение има, че Мартин Димитров бил казал нещо”, каза Борисов.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама