НОВИНИ


К. Нинова бясна: Доживях да се изкажа от името на ГЕРБ!

16 4365 02.03.2016
К. Нинова бясна: Доживях да се изкажа от името на ГЕРБ!
Корнелия Нинова

Депутатката от БСП разкритикува във фейсбук , след като го направи и от парламентарната трибуна, гласуването в Народното събрание на ГЕРБ, РБ, ДПС, АБВ против увличението на парите за майчинство.


КОЙ ?- ЗНАМ
ЗАЩО ?-НИКОЙ НЕ ЗНАЕ
ДОКОГА ?- ВИЕ ЗНАЕТЕ
Кой?- ГЕРБ, РБ, ДПС, АБВ. Те гласуваха против

Защо?-Всичките ми опити да изтръгна поне един аргумент , удариха на камък. Даже Председателят на ПП на ГЕРБ Цветанов, когото лично поканих от трибуната да каже три думи,мълча. Доживях даже да се изкажа от името на ГЕРБ, само и само да има спор.Задавах въпроси от името на БСП и отговарях от името на ГЕРБ.Интересно ,никой от вторите не се противопостави.Да спориш сам със себе си е любопитно занимание. Особено ако ти се получи, пише още тя.

За какво иде реч:
Обезщетението за отглеждане на дете е замразено. Искаме то да бъде увеличено до минималната работна заплата. Ще струва 19млн.лв. Това са пари на майките и бащите, които те са внасяли, докато са работили. Сега не им ги дават. (Това не са детските,които държавата плаща на всяка майка) Уж има 900 млн лв.повече приходи,но няма 19млн.за деца. Разбира се от тях няма как да се открадне. Уж демографската катастрофа е проблем номер едно. Да,ама ще почака.
Уж трябва да задържим младите тук, но май само на думи.

Докога?- Това вече, вие кажете!, завършва Нинова.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама