ПОЛИТИКА


Миков: Подкрепяме Мария Бойкова за кмет на с. Бачково

3 5175 09.03.2016
Миков: Подкрепяме Мария Бойкова за кмет на с. Бачково

Председателят на БСП Михаил Миков посети село Бачково, община Асеновград, за да заяви своята подкрепа за кандидата за кмет на предстоящите частични избори на 13 март – Мария Бойкова. Кандидат-кметът гарантира съдействие от страна на ръководството на община Асеновград в решаване проблемите на населеното място. Акцент в нейната управленска програма е поставен върху привличането на повече млади хора в обществения живот на селото. Присъстващите на срещата жители на населеното място зададоха множество въпроси към председателя на левицата и представителите на общинския съвет на БСП.


По-рано през деня Михаил Миков се срещна със заместник-кмета на община Асеновград – Мария Вълканова и председателя на ОбС на БСП - Енко Найденов.

 

Представителите на левицата поднесоха цветя пред паметника на цар Иван Асен II в града по повод 786 години от победата на царя в битката при Клокотница срещу Теодор Комнин. По случай днешния православен празник – Свети Четиридесет мъченици, председателят на БСП Михаил Миков, народният представител от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Манол Генов и общински съветници от БСП-Асеновград също посетиха Бачковския манастир, където запалиха свещ за здраве и успех.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама