ЪNDERGROUND


Хаджигенов: Прокуратурата у нас е политически орган, недопустимо е споразумението с Волен Сидеров

25 5231 13.03.2016
Хаджигенов: Прокуратурата у нас е политически орган, недопустимо е споразумението с Волен Сидеров
Николай Хаджигенов

Волен Сидеров и катарзис е в рамката на забавното. Прокуратурата у нас е политически орган. Това, което прокуратурата е приела за него-пробация, е смешно. Всичко е смях в залата. Това каза адвокат Николай Хаджигенов по НТВ.


Пробацията е вид тормоз, който държавата налага на осъдения. Пробационните мерки са 5-6. Например всеки ден да ходиш да се подписваш, да копаеш градинки. Искам да видя как Сидеров ще ходи да се подписва. За едно от деянията му-принуда, е тежко престъпление. Не може да се дава такова ниско наказание. Журналистите го наричат рекет. Главният Цацаратов в конкретният случай мълчи. Споразумява се с прокуратурата в политически смисъл. Изведнъж Сидеров се споразумява, но по едно от делата му това е недопустимо. Български народен представител и морал е несъвместимо. Сидеров може да каже и да направи всичко и това да не му коства нищо. Крехката демокрация се крепи на смелостта на конретни съдии.

Павел Чернев допълни: Не искам да съм обвинител и защитник на Сидеров. Бих искал да коментирам прекратяване производството на Христо Бисеров. С Волен Сидеров се изигра публичен цирк. Имаме болна правосъдна система. Ако виждам, че клиентът ми ще бъде осъден, ще препоръчам споразумение. Казусът Кузов, получи условна присъда и веднага се задейства процедура за изваждането му от парламента. Това се случи. За Сидеров може да се случи същото. Може да бъде изваден от парламента.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама