НОВИНИ


Дъщеря на Трифон Иванов нападна приятелката му за апартамент

10 5487 14.03.2016
Дъщеря на Трифон Иванов нападна приятелката му за апартамент
Трифон Иванов

Галина, дъщеря на починалата легенда Трифон Иванов написа на личната си страница във Фейсбук, че апартаментът на татко й е пуснат в продажба. Според нея по документи жилището вече не е на починалия на 13 февруари легендарен футболист, а принадлежи на майката на приятелката му Валя.


"Дни след погребението на баща ми неговият апартамент вече се продава. Простете ми – неговият апартамент, който, оказва се, по документи не бил негов, не е и на нас, децата му, нито е на негов роднина. Собственик е майката на неговата приятелка", пише Галя.

"Разстоянието и "законите" в България не ми позволяват, към днешна дата, аз като негова ДЪЩЕРЯ да направя нещо, за да предотвратя подобни "свинщини"! СВОБОДАТА, която имам в това виртуално пространство обаче, ми позволява, дори на 2000 км от Велико Търново да ви разкажа всичко това.

И ако НИКОЙ от органите на реда няма "правомощията" да направи запор на каквото и да било, нещо, което е било собственост на ТАТИ, то поне всички да знаете за какъв "ЧОВЕК" говоря!", написа още Галина, която живее в Германия заедно със семейството си.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама