АКТУАЛНО


Покъртително от Л. Младенов: Имате ли сили за Македония?

20 8762 16.03.2016
Покъртително от Л. Младенов: Имате ли сили за Македония?
Лазар Младенов

Македония е на кръстовище. Всеки следващ ден може да доведе до непредвидими събития. В моменти, когато българщината се възражда, все повече и по-силно, на българите от Македония им е нужна силна подкрепа от българската държава в лицето на институциите, които директно допират темата, заявява на висок глас македонският българин Лазар Младенов, който е председател на БККС.


Сетете се, винаги когато им е било най-тежко, българите от Македония са търсили убежище в Майка България. Така беше след Илинденско-Преображенското въстание, след Балканските войни, след Първата Световна Война... Така е било винаги!

Моментът е подобен. Може би не толкова от военен аспект, но от икономически, сигурно. Затова, събудете се братя! Ако се проспи и този момент, може да се случи така, че "най-романтичната част от българската история" завинаги да изчезне от българските хоризонти.

Знам, че има поединци и структури на които не им пука за българите от Македония, НО всички родолюбци, за които българщината е преди всичко, не трябва да позволяват да стане така, че такива сили да завладеят обществото.

Имате ли сили за това, пита Лазар Младенов.

Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама