БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ


Водещи компании обсъждат на 17 март сигурността на дигиталните разплащания на SECURITY EXPO 2016

0 5463 16.03.2016
Водещи компании обсъждат на 17 март сигурността на дигиталните разплащания на SECURITY EXPO 2016

Новите технологии променят секюрити сектора, те променят дори начините на плащане и на боравене с парите, коментира Филип Мутафис от Българската асоциация на софтуерните компании. Как най-сигурно да работите с парите на Вашите клиенти онлайн? Ще научите на 17 март от водещите компании на българския и международните пазари, ще споделите проблемите на големия, средния и малкия бизнес – само на конференцията SECURITY IN DIGITAL PAYMENTS. Тя ще се проведе по време на единственото изложение у нас за сигурност и безопасност SECURITY EXPO от 16 до 19 март в Интер Експо Център.


Нови технологии за по-бързи и сигурни разплащания ще представи Георги Маринов, изпълнителен директор на българския доставчик на платежни услуги ePay. 15 години фирмата се специализира в изграждането на платежни системи, електронна търговия и сигурност на предаването на информация през интернет. Какво е бъдещето на безкасовите плащания, какви са възможностите за развитие ще разкажат от Борика - Банксервиз. Внедряването на пазара на национална картова схема и изцяло българска карта за разплащания ще бъде едно от основните предизвикателства през следващите години.

 

За пръв път Интер Експо Център ще срещне и двете страни - доставчици на услуги за онлайн разплащания и бизнес потребители на онлайн услуги. Петър Ванчев от Българската асоциация за електронна търговия и собственик на store.bg ще сподели какви са трудностите и проблемите на разплащателните системи, които се използват към момента. Млада стартираща компания като TICKEY ще разкажe защо са избрали конкретна компания за своите онлайн разплащания и ще представи как следят за сигурността на плащанията чрез тяхната платформа.

В дигиталната ера всеки бизнес е мобилен. „Разплащане чрез мобилни приложения - удобство или риск за нашите финанси? Предизвикателства пред сигурността на личните данни в мобилните устройства“ ще бъде темата на Радослав Гайдарски и Веселин Борисов от Imperia Mobile.

 

Дигиталните технологии са бъдещето и сигурността, която предлагат ще бъде един от основните въпроси, които ще движат бизнеса през следващите 1000 години.

Пълната програма на изложението може да видите ТУК.

 

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама