НАРОДЕН ГЛАС


Д-р Тодоров за Фрог: ДАНС влезе в БЛС за страх

0 4950 06.04.2016
Д-р Тодоров за Фрог: ДАНС влезе в БЛС за страх
д-р Георги Тодоров

Няма закон, в който да е написано, че БЛС има вземане-даване с държавата, с държавни пари, за да влиза ДАНС в Съюза. Интересно каква национална сигурност трябва да се търси в Лекарския съюз?! В някои болници може да има, но не и в съсловната организация. Това коментира пред Фрог по повод влизането на Агенцията в БЛС нюз д-р Георги Тодоров, зам.-председател на Контролната комисия.


Когато имаше лекарски протести в Чехия и Словакия, контраразузнавателната  им агенция не е ходила. ДАНС влезе в БЛС за страх, смята д-р Тодоров.

 

Нашите протести не застрашават националната сигурност. Те са заради разминаването между думите на министър Москов и неговите дела в нормативните документи. Той превърна медицината в администрация. В тази връзка казвам на гражданите следното:  „След като докторите са превърнати в чиновници, те ви лекуват като чиновници”.

 

Зам. –председателят на БЛС д-р Галина Павлова също недоумява какво е търсила ДАНС в организацията. „Поговорихме си със служителите на агенцията и те проявиха разбиране към нашата работа”, обясни медикът.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама