НОВИНИ


Марешки: Ще има корумпирани кандидати за президент

0 5911 16.04.2016
Марешки: Ще има корумпирани кандидати за президент
Веселин Марешки

Голяма част от кандидатите за президент ще бъдат корумпирани. Сегашният президент не се изказва сериозно срещу картелите на горива. Това каза варненският бизнесмен Веселин Марешки в спор с пиар експертът Нидал Алгафари по НТВ.


Явно Луна и Владо Кузов са кандидатите, които вас ви интересуват. На ГЕРБ кандидатурата ще е царят. Президентът може да кара институциите да действат. Ние 25 години се оглеждаме за пет човека. Има и други хора-честни. Корупцията направи така, че във Варна загубих кметските избори. Не искам да ме харесвате, а да гледате другите какво са направили. Не е лесно това, което правя. Гавра е добавките с пенсионерите, например. Искам това да се промени. Вчера една полицейска кола зареждаше на бензиностанция, където литъра е с 30 стотинки отгоре, възмути се той.

Според Алгафари целта на президентската кампания е да се стигне до едни лостове,“ с които да си помогнеш“. Безсмислена е тази институция. С какво ще запомня Жельо Желев, Петър Стоянов. С нищо хубаво. Те внасят шум в една система, нищо друго не правят. Смятам, че за Марешки шансовете са малки. Без политическа партия не можете да направите нищо. Президентът единствено приема парада и посреща чуждите гости. Ние сме парламентарна република, за какво ни е президент, попита риторично Алгафари.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама