НАРОДЕН ГЛАС


Н. Марков: Борисов е усвоил речника на правешкия хитрец

0 5127 18.04.2016
Н. Марков: Борисов е усвоил речника на правешкия хитрец

Какво разбрах от интервюто с онзи, който се е вживял и живее с ролята на Путин без да осъзнава, че личното му битие е в задлъжняла и опустошена балканска държава!? Тази боядисана с блажна синя боя политическа особа е завършен професионален лъжец! Това пише във фейсбук подп. Николай Марков, коментирайки изявата на премиера пред bTV.


Всяка изречена от него дума е грижливо отглеждан отровен плод и всеки вкусил ще бъде осъден от разумния съд на вечността. Научил най-простите и гнусни лични маниери на Фердинанд едно към едно и усвоил целия речник на правешкия хитрец, тази крадлива гнида се размножава и заразява със скоростта на светлината във вакуум.

След като превзе с лукавство и получи лични комплименти от почти всички световни лидери, имам основание да смятам, че света е полудял в стремежа си към апокалиптична катастрофа. Само Бог от тук нататък ще реши по справедливост и нямам никакво съмнение, че съвсем скоро ще го направи! Всички знаци са налице. Няма подобна ненаказана човешка наглост..., завършва Марков.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама