НОВИНИ


Шефът на БФС не вдигал на Гриша Ганчев

0 4604 21.04.2016
Шефът на БФС не вдигал на Гриша Ганчев
Боби Михайлов

Гриша Ганчев няколко пъти пред мен звъни на Борислав Михайлов, който не си вдига телефона. От наша страна желанието за комуникация го има, заяви в интервю за Diema Sport членът на борда на директорите на ЦСКА Милко Георгиев.


От думите на Георгиев става ясно, че комуникацията между БФС и ЦСКА не е била никак ползотворна като от Футболния съюз не са демонстрира желание да помогнат в трудната ситуация на ЦСКА.

 

Ходих в УЕФА и се срещнах с отговорния по лицензирането господин Траверсо, който беше адски учуден защо БФС не иска да заеме позиция и да ни помогне. Отговорът ни беше, че футболният съюз не търси контакта с нас, а когато ние го търсим, ни гледат ехидно, каза още Георгиев.

 

Не сме внесли нищо в БФС поради единствена причина. Смятаме, че по начина, по който Футболният съюз води диалога с нас, това е безсмислено. По никакъв начин да няма движение, каза още той.

 

В момента ЦСКА е в процедура по несъстоятелност, която все още никой не може да каже със сигурност кога ще приключи и се получава така, че дори да подадем заявка за участие, не можем да покрием изискванията за участие в професионалния футбол. Малко е плакнене на очите това, че се помага на ЦСКА да се завърне в елита. По-скоро мислим, че се прави едно повишаване на интереса към „А” група, коментира още Милко Георгиев.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама