НОВИНИ


Шведите IN FLAMES взривиха софийските метали

4 5922 30.03.2009
Шведите IN FLAMES взривиха софийските метали
Софийският концерт на IN FLAMES

Родните фенове на метала дълго ще помнят вечерта на 29 март. Шведските мелодик дет метъл икони IN FLAMES застанаха в столичната зала „Деница”


Стоян Стоянов
Родните фенове на метала дълго ще помнят вечерта на 29 март. Шведските мелодик дет метъл икони IN FLAMES застанаха в столичната зала „Деница” за втори път пред българска публика., след миналогодишното им участие на Калиакра рок фест.
Незабравимото шоу в София започна ударно с изпълнението на PINBALL MAP. Зарядът и бързината на песента , съчетани с невероятното сценично поведение на групата и по-специално на вокалиста Андерш Фриден, накараха публиката да полудее още в първата минута. Музикалното шоу продължи с хитовите парчета CLOUD CONNECTED , TRIGER, MY SWEET SHADOW, а специално за нежната част от публиката IN FLAMES изпълниха COME CLARITY.



През цялата вечер фронтменът Андерш Фриден превърна общуването с почитателите си в част от шоуто. Той не спираше да говори с публиката, хипнотизираше ги, водейки ги към едно невероятно изживяване.
Невероятните парчета на IN FLAMES, и аплодисментите на феновете бяха съчетани с бира за всички. Шведските гости не спираха да се наслаждават от родното пиво, дори признаха, че много им допада. В един момент обаче изглежда, че бирата на сцената свърши и най-непринудено Андерш предложи на фен да да си трампи тениската в замяна на бира, за да утоли жаждата си. Това накара много от гостите да се втурнат за поредната чаша от любимата напитка, но само един се сдоби с безценната тениска на вокалиста.

Така след близо два часа як метал, нажежената от кеф публика осъзна, че малката зала в софийския кв. „Младост” се беше превърнала в общ дом за ценителите на IN FLAMES.
Frognews.bg припомня идва моментът мело-маните да събират кинти и да се готвят за още здрави концерти. Лятото идва с LIMP BIZKIT, на 29 юни на столичния стадион „Академик”, GYANO APES, на 30 май в зала „Универсияда”, POL DIANNO, на 25 септември в столичния клуб BLUE BOX.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама