НОВИНИ


Перата: Намесих се в големи интереси на хора, печелещи от трафик

0 4347 25.04.2016
Перата: Намесих се в големи интереси на хора, печелещи от трафик
Петър Низамов - Перата

Поисках от съда да ме освободи от наложения ми домашен арест, но ми отказаха, заяви по bTV Петър Низамов - Перата от дома си. Трима афганистанци като тези, които той задържа, изнасилили жена във Виена, а това, което той направил, задържайки ги, вероятно е попречило нещо подобно да се случи и у нас.


Той смята, че се е намесил в нечии големи интереси на хора, печелещи много пари от нелегален трафик на мигранти. Не знам какво лошо съм извършил и не знам кой българин мисли така, заяви Низамов. Той имал много приятели от други националности, живеещи в България.

Не е истина, че съм искал да ограбя тези хора. Присъствах на разпита на афганистанците и никой от тях не каза, че е бил ограбен, обясни Перата и добави, че ходи на границата, за да я пази от нарушители. Не съм толкова слабоумен да грабя хората, а после да качвам клипа в интернет. Но точно това постигна целта си. Нелегалните мигранти разбраха, че тук има хора, които пазят границата и няма да смеят да минават както досега, смята Низамов.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама