НОВИНИ


Сидеров: Малко да отсъствам и бутат правителството

11 4199 11.05.2016
Сидеров: Малко да отсъствам и бутат правителството
Волен Сидеров

Малко да отсъствам и започват да се карат. Бутат правителството, каза с ирония пред журналисти в парламента лидерът на ”Атака” Волен Сидеров. Искате да срутите едно управление, което с толкова усилия и пари бе създадено, допълни той.


По думите на Сидеров този кабинет дошъл на власт благодарение на красивите и интелигентни протестъри и благодарение на чуждестранни инвеститори и фондации. „Само господин Сорос колко пари хвърли, изкарани с тежък борсов труд“, подчерта той.

Той призова партиите в управлението да не бутат кабинета, защото участвали в толкова обществени поръчки. Не било редно да ги оставят и да не ползват комисионите. Вземете да се разберете – за всеки има по една митница, за всеки има по една поръчка. Има за всички, увери Волен Сидеров.

Стойте си там, където сте, настоя още лидерът на „Атака“ и продължи със съвета, че до по-добро правителство няма да се домогнат.

По мнението му със заявката за изчегъртване на ДПС от Патриотичния фронт само заздравявали формацията. „Реших да дойда малко тук да ви се помотам в краката“, отново аргументира Сидеров появата си в пленарна зала, иронизирайки явно писмото на Валери Симеонов до наши сънародници зад граница.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама