НОВИНИ


МВР началници на купон на Златев докато бандити се избиват в Слънчев бряг

19 5944 09.06.2016
МВР началници на купон на Златев докато бандити се избиват в Слънчев бряг

МВР шефове и Борисов са били снощи на купон край морето на гости на представителя на „Лукойл” за България Валентин Златев, докато бандити се стреляха в Слънчев бряг. Това разказа пред Фрог нюз бившият шеф на вътрешната комисия в парламента и депутат от Реформаторския блок ген. Атанас Атанасов.


Това станало ясно, след като депутати от БСП и ДСБ са поискал спешно министър Бъчварова да се яви в парламента и да докладва за атентата срещу Димитър Желязков-Митьо Очите в Слънчев бряг, при която Желязков бе тежко ранен, един от гардовете му убит, а друг прострелян.

„МВР е било информирано предварително, че се готви нападение срещу Очите, на са бездействали с очакване техният човек Желязков да победи, но са подценили противника”, допълни ген. Атанасов. Бившият директор на контраразузнаването бе категоричен, че стрелбата в курорта снощи е за преразпределение на територии между групировки.

Проверка на Фрог показа, че Бойко Борисов снощи е бил на пролетния бал на КРИБ в столицата и няма как да е присъставл едновременно на две места. Присъствито му на бала е било отразено от всички медии, поканени на мероприятието, което изключва категорично варианта да е на Слънчев бряг.

Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама