НОВИНИ


Бъчварова: 19 са задържани за кървавия инцидент в Слънчев бряг

24 5055 09.06.2016
Бъчварова: 19 са задържани за кървавия инцидент в Слънчев бряг
Румяна Бъчварова

Искам да призова всеки, който има основание и до този момент е имал колебание, да подаде жалба в МВР, ако се чувства засегнат по някакъв начин от определени лица и е бил обект на изнудване. Много ще ни помогне ако даде своята информация и подаде своята жалба.


Това каза шефът на МВР Румяна Бъчварова в Слънчев бряг, където беше пратена там по спешност от Бойко Борисов заради кървавата престрелка.

 

С премиера Бойко Борисов сме в непрекъснат контакт за случая в к.к. „Слънчев бряг”. Установени са всички дейния и профила на всички, които имат отношение към този случай”, каза още Бъчварова.

 

19 са задържаните по случая с престрелката в курорта Слънчев бряг, уточни тя и уточни, че е отишла в морския град за кратко работно съвещание, на което да се обсъдят мерките и следващите действия, които ще бъдат предприети в Слънчев бряг. Ще се осъществява по-строг контрол в комплекса. Във връзка с това министърът на вътрешните работи призова гражданите да проявят разбиране. Предстоят специализирани операции, всяка от които ще има различни цели, каза още Бъчварова.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама