ПОЛИТИКА


Георги Кадиев учредява партията си „Нормална държава“

41 5328 12.06.2016
Георги Кадиев учредява партията си „Нормална държава“
Георги Кадиев

Бившият депутат от БСП Георги Кадиев учредедява официално партията си „Нормална държава“ от 12 часа в Зала 3 на НДК. Мотото на политическия проект е „Всичко отначало“, като депутатът щял да привлича хора между 30 и 50 години. Нямало обаче да връща никого над и под тази възраст или пък да ограничава хората по етнос.


Общо три са основните цели на „Нормална държава“ - възстановяването на държавата, създаването на средна класа, която да успее да задвижи българската икономика, и връщането на българите от чужбина. Не е ясно точно каква ще бъде партията му и къде ще бъде ситуирана в политическото пространство. Единственото, което уточни още през февруари независимият депутат е, че няма да бъде нито лява, нито дясна, нито пък центристка, а проевропейска и прогресивна.

От 10.30 часа в хотел „Хилтън” продуцентът Андрей Арнаудов, певицата Хилда Казасян и съмишленици детайлно ще представят идеите на на неправителствената организация „Движение за национална кауза“ (ДНК), както и първите две кампании, които ще стартират в близките месеци. С едната от тях ДНК възнамерява да кандидатства за поставяне световен рекорд за книгата на Гинес. На събитието ще бъдат представени новите лица на ДНК, между които популярни имена и експерти.

Популярните лица от телевизионния екран ще се борят за запазване на националното ДНК чрез неправителствената си организация. Идеята за проекта е на продуцента Андрей Арнаудов и ще се бори с неполитически инициативи за стимулиране на раждаемостта и детското здравеопазване, ново отношение към българите зад граница, развитие на регионите чрез преразглеждане на спрени по екологични причини проекти и др.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама